امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خدمات اجتماعی استالین به نقل ویکیپدیا

پیشنهاد می کنم تایپیکی هم با عنوان خدمات هیتلر ارائه دهید.چون این فرد هم برای کشورش قبل از جنگ خدماتی کلان انجام داد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

خدمات اجتماعی استالین به نقل ویکیپدیا 4
((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
آگهی
آقایان بار چندم عرض کنم؟
روسیه(حالا چه تزاری چه شوروی) از سال 1910زیر چتر مالی فرانسه امریکا و از همه بیشتر انگلیس قرار داشت

به اندازه ای که من و شما تو ذهنمون نمی گنجه از راه آهن شاهپور (بندر امام خمینی) به بندر ترکمن تدارکات به شوروی می رسید
بعد از جنگ جهانی دوم هم بیشترین میزان کمکهای مالی و صنعتی به شوروی اختصاص یافت

از سال 1910 تا سال 1947 سیل پول بود که از غرب به سوی روسیه جاری بود

حالا خوبه امریکا میومد هواپیما میذاشت تو فرودگاه مهرآباد و فرودگاه آبادان بعدش روس ها میومدن برش می داشتن
برای این که اطلاعات بیشتری به دست بیاورید توصیه می کنم کتاب خاطرات اشرف پهلوی رو بخوانید
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، .ali. ، 1939
ببینید روسیه در سال 1917 وپس از انقلاب اکتبر رابطه خودرا با جهان برید.می تونید تو هر کتابی بخونید.این کشور همانند ایرانو بدتر وبدتر از کره

شمالی تحریم شد هیچ کشوری روی شوروی سرمایه گذاری نمی کرد وهمه می گفتن مگه عقلمون رو از دست دادیم. خود پدر پدر بزرگ بنده

تاجر با روسیه تزاری بود ووقتی انقلاب کمونیستی شد تمام سرمایه وپول هایش را از دست داد.به عبارتی پول های تزار باطل شد وپول های

جدید انقلابی در ازای پول های قدیمی مبادله نمی شد.تازه تجار وسرمایه داران هم اعدام می شدن.پدر پدربزرگ من شانس اورد نکشتنش.تمام

مبادلات تجاری واقتصادی با شوروی قطع شد.صادرات وواردات در زمان لنین ممنوع بود.کلی سرمایه گذار که در روسیه سرمایه گذاری کرده بودند یا در تجارت بودند ویا بانک دارن بین المللی ویا حتی ملی ضرر کردند.کمونیست ها همه چیز رو با نام پرولتاریا غصب می کردند(حتی زمان استالین) به خانه ویلایی مادر بزرگ بنده حمله کردن ومرغ ها وخروس هایشان را کشتند وخدمتکارانشون رو کتک زدن به خاطر اینکه به قول خودشون برای سرمایه داران کار می کردن.
ورود کالاهای غربی وامپریالیستی از راه مسالمت آمیز ممنوع بود وکمونیست ها با کشتن سرمایه داران یا غصب کردن اموالشون روزشون رو شب می کردن.

اونوقت شما می گی با غرب رابطه داشته؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939
اینا همش حرفای خود کمونیستهاست و لاغیر
هر جا بری بخونی غیر از اینه
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، .ali.
اینها حقیقته بنده خودم به عینه اینهارو تحقیق ومشاهده کردم واز افراد پیر مختلف اون زمان هم پرس جو کردم.
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939
(11-07-2012، 9:36)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینها حقیقته بنده خودم به عینه اینهارو تحقیق ومشاهده کردم واز افراد پیر مختلف اون زمان هم پرس جو کردم.

افراد پیر که سواد نداشتند اون زمان
اونا هم عموما تحت تاثیر همون تبلیغات بوده اند
به جاش برو از دوتا استاد دانشگاه بپرس
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، .ali. ، SABER
سینا جان. روس ها در طول تاریخ این جوری بودن که تنها سخن خودشون و سند های خودشون از خودشون رو می پذیرن نه سند ها و سخن های دیگران در مورد خودشون.Big Grin

نیکلا جان این ها چیز هایی هست که به گفته سینا جان خودشون به خودشون میگن. و شما هم تنها داری از یک دید به همه چیز نگاه میکنی. به این میگن تعصب.

کتاببببببببببببببببببببببببب بخون. یا برو از چند نفر که استاد تاریخی چیزی هستن و یا سر رشته ای دارن بپرس.

سخن های شما تنها داره استالین و شوروی ای که دستش به خون مردم جهان و خودش الوده هست رو بزرگ و خوب نشون میده. ولی در این دوران کم تر کسی سخن شما رو باور میکنه. واسه مردم امروز جهان تنها یک چیز روشن هست و اون هم جنایت کاری استالین و الوده بودن کل شوروی و دولت های کمونیستی هست.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط در جستجوی حقیقت ، .ali. ، SABER
(11-07-2012، 9:36)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه که شما حداقل 200 سال عمر داری و خودت هم توی کرملین بودی و هم تو کابینه تزار هم بودی وزیر اطلاعات بودی خودشم از این چیزا خوب خبر داریSleepySleepySleepy
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، .ali.
موضوع تبلیغات نیست موضوع قطع رابطه غرب با شوروی است. شما گر کتاب های ساده تاریخ بلوک شرق یا ظهور وسقوط اتحاد شوروی ویا انقلاب روسیه انتشارات ققنوس رو بخونی دقیقا راجع به بریده شدن شوروی از جهان نوشته.خود چرچیل گفتش که استالین پرده آهنین دور کشورش درست کرده ومائو هم پرده خیزران.
این یعنی که خودشون رو از جهان برید بودن.

ببینید. من این کتاب ها رو معرفی کردم.الآن نمی تونم لینک هیچ عکسی رو قرار بدم چون ارسال پاسخ هایم مشکل پیدا کرده واصلا گزینه های بالای ارسال برای من نمیاد.لینک عکس هم نمی تونم بزارم.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=4250&page=6
اینجا من چند کتاب معرفی کردم در همین ها به سادگی جدایی غر از شوروی رو نشون می ده.در واقع قبل از جنگ جهانی بین غرب وشوروی جنگ سردی دیگر وجود داشت.
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
(11-07-2012، 9:40)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موضوع تبلیغات نیست موضوع قطع رابطه غرب با شوروی است. شما گر کتاب های ساده تاریخ بلوک شرق یا ظهور وسقوط اتحاد شوروی ویا انقلاب روسیه انتشارات ققنوس رو بخونی دقیقا راجع به بریده شدن شوروی از جهان نوشته.خود چرچیل گفتش که استالین پرده آهنین دور کشورش درست کرده ومائو هم پرده خیزران.
این یعنی که خودشون رو از جهان برید بودن.

ببینید. من این کتاب ها رو معرفی کردم.الآن نمی تونم لینک هیچ عکسی رو قرار بدم چون ارسال پاسخ هایم مشکل پیدا کرده واصلا گزینه های بالای ارسال برای من نمیاد.لینک عکس هم نمی تونم بزارم.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=4250&page=6
اینجا من چند کتاب معرفی کردم در همین ها به سادگی جدایی غر از شوروی رو نشون می ده.در واقع قبل از جنگ جهانی بین غرب وشوروی جنگ سردی دیگر وجود داشت.

ای خدا!!!
این که شما میگی مربوط به بعد از 1950 هست
بعد از 1950 بله دقیقا همونطوره و رابطه با غرب قطع شده بود

ولی از 1910 تا 1947 سیل پول بود که می رفت به شوروی
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  نظر شیخ فضل الله نوری در مورد تاسیس مدارس دخترانه به نقل ویکیپدیا
  زمینه‌های اجتماعی وقوع انقلاب اسلامی
  اندیشه ها و آرمان های اجتماعی صدراعظم شهید
  هیتلر-استالین-روزولت-چرچیل
  اعلام دلیل مرگ «استالین» پس از ۶۰ سال
Photo تصاویری از ژنرالیسم(فیلد مارشال)#استالین# در جنگ جهانی دوم
  دوره استالین قسمت دوم
  دوره استالین قسمت اول
  تخریب سازی ومخدوش کردن چهره استالین از سوی غرب
  گندم های جیب استالین! 1

پرش به انجمن: