امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[b]DJ✘ Mona
[/b] 
چه بد!
کجا خوندی؟
بده من برم 78 و بخونم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
MADE IN AM
 سپاس شده توسط MONA-GH
آگهی
eyyyyyyyyyyyyyyy janam asheghe asme matinammmSmile
(22-03-2014، 23:57)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 23:56)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 23:54)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 23:53)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 23:52)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونا خانوم لطفا می شه نام کاربری مو از تو فلشخور پاک کنی بزرگترین لطف رو در حق من کردی
من مامانتم ؟ -_-
مامان یه لطف در حق بچت کن لطفا چون گاه گاهی میام نمی خوام دیگه بتونم بیام

متین کوجا میری؟
crying

نيكي شب كار گوش بري ميام سراغت Dodgy

هاع؟¿
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
Dodgy متين
يه كلمه از مامانت
اين عشقاي مجازي به جاي نميرسه تو بزرگ ميشي ازدواج ميكني صاحب فرزند ميشي و....... اون موقس كه به الان خودت ميخندي
گــفـتگـوے آزاد 【94】 59
(22-03-2014، 23:52)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 23:50)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 23:49)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 23:47)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 23:44)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کجام شبه اون نوبه اخه 
من از شما میپرسم 
من نوبم ؟
من جوگیرم؟
من دختر ندیدم/؟ 
من دنبال دخترام ؟

Big Grinببببللللللله

من کی اخه این کارا رو کردم گــفـتگـوے آزاد 【94】 59 شایعه نسازین گــفـتگـوے آزاد 【94】 59

استغفرالله
حق با توعه برادرم
اصلا تو حق نداری دنبال دختر باشی
من از اون خواهر غیرتیاما....
گــفـتگـوے آزاد 【94】 59
+
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(22-03-2014، 23:59)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 23:57)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 23:56)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 23:54)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 23:53)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مامانتم ؟ -_-

متین کوجا میری؟
crying

هاع؟¿
Dodgy صبح خودتو مرده فرز كن -_-
گــفـتگـوے آزاد 【94】 59
(22-03-2014، 23:56)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[i][i]بـــــــــدرود ...[/i][/i]

خدافسسس رضایی(:

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

(22-03-2014، 23:58)fatemeJB نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعاSmile
مامان هنوز نمی رم آواتارم عکس گربمه
 سپاس شده توسط MONA-GH
(23-03-2014، 0:00)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 23:59)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متین کوجا میری؟
crying

هاع؟¿
Dodgy صبح خودتو مرده فرز كن -_-

به من چع¿؟
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط MONA-GH
(22-03-2014، 23:58)fatemeJB نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چي به پسر من پرونه ترجمه
/
نيكي مگه بخواتر تو نميره -_-
گــفـتگـوے آزاد 【94】 59

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 59 مهمان