امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

(22-03-2014، 23:19)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب یکی از ببیننده ها درخواست کرد من اینقدر نگاه نکنم یکمم حرف بزننم یکی بهم موضوعو خلاصه بگه منم بپرم وسط

یجور به این پارمیدا حالی کن انقد حرف نزنه دو دقیقه خاموش شه
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
آگهی
aha aha fahmidammmmmmmmmmBig Grin

kho aksesho bezar bebinim......Big Grin
(22-03-2014، 23:19)fatemeJB نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

belakhare pesare ya dokhtar??daniyale ya mitraaaaaa????HuhHuh

ببین یه پسره نوبه 
دختر ندیدست جوگیره
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
ماجراکلااین بودمیتراهمسایمون بوددانیالم خیلی دوسش داشت بعدواسه اینکه میترا233عاشقش شه ازمن کمک خواست که یه قضیه ای پیش اومدکه ماریا-نیکی-مائده میدونن بعد دیگه الان.
حالامنم دانیالودوس دارم مشکل اینه من ازدانیال بزرگم میتراهم همینطورcry girl
گــفـتگـوے آزاد 【94】 50

(22-03-2014، 23:19)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب یکی از ببیننده ها درخواست کرد من اینقدر نگاه نکنم یکمم حرف بزننم یکی بهم موضوعو خلاصه بگه منم بپرم وسط

اومدی؟!
خخخ
خوش اومدی*-*

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

(22-03-2014، 23:22)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماجراکلااین بودمیتراهمسایمون بوددانیالم خیلی دوسش داشت بعدواسه اینکه میترا233عاشقش شه ازمن کمک خواست که یه قضیه ای پیش اومدکه ماریا-نیکی-مائده میدونن بعد دیگه الان.

هوييييييييي بو توم
تو چند سالته
اون چند سالشه
گــفـتگـوے آزاد 【94】 50
(22-03-2014، 23:15)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 23:14)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 23:08)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 23:07)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااام^_^
دانیال کیه؟!

سلام
یه آدم مزخرف
Dodgy

توانجمنه؟!

آره خیر سرش
Dodgy

حالا جرمش چیه؟!_!

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

پاااااااااااااااااااااااااارمیداااااااااااااااااااااااااااا یکم ساکت باش
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط MONA-GH
(22-03-2014، 23:24)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 23:22)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوييييييييي بو توم
تو چند سالته
اون چند سالشه

خودش میگه 18 سالشه اما بچه پنج ساله از این بیشتر میدونه
Dodgy
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc
(22-03-2014، 23:24)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوييييييييي بو توم
تو چند سالته
اون چند سالشه
14سالشهcry girl
18سالمهcry girl
میتراهم 18سالشهcry girl
گــفـتگـوے آزاد 【94】 50

سپاس شده توسط MONA-GH ، .. ReZa ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان