امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

سلام بچه ها چه خبرا صحبت درباره چیه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【94】 40
آگهی
بازي شروع شد ^_^
گــفـتگـوے آزاد 【94】 40
 سپاس شده توسط mfire44 ، Mιѕѕ UηυѕυαL
Exclamation 
(22-03-2014، 22:45)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:43)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:40)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیرحسین قبلابادانیال1999دشمن بودی
اون داداشمه مث داداشم اونودوس دارمAngry
هنوزم با دانیال دشمنم 
بچه سوسول هیچ وقت بلد نیس جواب درست بده

کی هست داداش من برم حالشو بگیرم Dodgy
جرئت نداری اون داداشمه پاره تنمه خوشبختانه میخوادسربازشه.!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=117123
گــفـتگـوے آزاد 【94】 40

های آل

83 رفتم

94 اومدم!!!!
(22-03-2014، 22:45)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:43)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:40)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنوزم با دانیال دشمنم 

داش علی یه بنده خدایی بود اسمش دانیال1999 بود 
هرچقدر دوست داری برو حالشو بگیر 
اینقدر حال میده
(22-03-2014، 22:45)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:40)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:38)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:36)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:34)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه باو 
دعا میکردم تو زنده بمونی چون تنها سوژه خندم هستی 
اگه تو میرفتی هیچ وقت نمیخندیدم 25r3025r3025r3025r30

آفرین آفرین
امیدوارم همیشه واس چنین بهونه هایی دعام کنین زنده بمونم
Big Grin
بهونه؟
این واقعیته 
وگرنه من برای چی باید تورو دعا کنم؟
دلت خوشه Smile

میدونم
دلیل باس میگفتم
اصلاح میکنم
Big Grin
دلیل باید میگفتی Sleepy
سنگین باش:cool:

اوووووف
بخدا حوصله کل کل ندارم
>__<
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
دنیاپ.خ ام اومد؟Sad
گــفـتگـوے آزاد 【94】 40

شما چی میگید منم وارد شم ؟
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(22-03-2014، 22:47)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنوزم با دانیال دشمنم 

جرئت نداری اون داداشمه پاره تنمه خوشبختانه میخوادسربازشه.!
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=117123
جرئت نمیخواد 
آره البته با درجه سر گروهبانی 25r3025r3025r30
منا؟؟؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان