امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

(22-03-2014، 19:45)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای همگی
یه تشکر میکردید بد نبودا (مدیرا)
ناسلامتی یه تبلیغ گرو بتون نشون دادما!
این تبلیغ گرارو همیشه خودم شناسایی میکنم ولی پیش خودم میگم شاید بدبخت متبلق نباشه. اینو هم ظهر بهش شک کردم ولی گفتم ولش کن. 

thankscong
 سپاس شده توسط aCrimoniouSs
آگهی
(22-03-2014، 19:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 19:37)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 19:36)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 19:32)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یســوال:
دقیقا اگه الان بفهمین کدومشون محبوب ترینن چی بتون میــرسه؟!
:/

ای بابااااااااااا ...

اصـلآ هیـچی ...

بیخــود گذاشتیــم ...

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=97408&page=5

ایـن لینک ..

برو ببــندش ....  Exclamation
تو بخش مدیریت من نی وگرنه حتما اینکــارُ میکردم :|
DJ✘ Mona
[i][b]ALONE BOY

هم هستن و نظـآرت دارن ..

ALONE BOY  داور
DJ✘ Mona محـبوب

مـدیرای اصلی

[/b][/i]
یبار دیگه تکرار میکنم:
گــفـتگـوے آزاد 【94】 11

من رفتم باو...
شب خوش.
گــفـتگـوے آزاد 【94】 11
 سپاس شده توسط ERF@N ، !~IмДи~! ، Wanton ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
ایمان شروع شد؟Huh
گــفـتگـوے آزاد 【94】 11

سپاس شده توسط !~IмДи~!
(22-03-2014، 19:46)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 19:43)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 19:40)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شماها ک انـقد دکترید .. ب منم بگید چیـکـآر کنم همه کارای بدشو فــرامـوش کنم ؟! (:
4تا کتاب بخونng2
                  Dr.ERF@N

هرچی فک میکنم راهـــی جز انتــقام وجود نداره برا من .. آروم نمیشــم .. :|

خودتو از بالا کوه بنداز پایین پس.
 سپاس شده توسط aCrimoniouSs
(22-03-2014، 19:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 19:46)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 19:43)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 19:40)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شماها ک انـقد دکترید .. ب منم بگید چیـکـآر کنم همه کارای بدشو فــرامـوش کنم ؟! (:
4تا کتاب بخونng2
                  Dr.ERF@N

افرین قشنگ بود :|
گــفـتگـوے آزاد 【94】 11
 سپاس شده توسط ERF@N
(22-03-2014، 19:49)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 19:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

4تا کتاب بخونng2
                  Dr.ERF@N

افرین قشنگ بود :|
الآن در حالت ذوق مرگی به سر میبرمگــفـتگـوے آزاد 【94】 11
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
سلام
Smile
 سپاس شده توسط ERF@N ، MONA-GH
(22-03-2014، 19:48)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 19:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 19:37)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 19:36)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 19:32)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یســوال:
دقیقا اگه الان بفهمین کدومشون محبوب ترینن چی بتون میــرسه؟!
:/

ای بابااااااااااا ...

اصـلآ هیـچی ...

بیخــود گذاشتیــم ...

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=97408&page=5

ایـن لینک ..

برو ببــندش ....  Exclamation
تو بخش مدیریت من نی وگرنه حتما اینکــارُ میکردم :|
DJ✘ Mona
[i][b]ALONE BOY

هم هستن و نظـآرت دارن ..

ALONE BOY  داور
DJ✘ Mona محـبوب

مـدیرای اصلی

[/b][/i]
یبار دیگه تکرار میکنم:
گــفـتگـوے آزاد 【94】 11

من رفتم باو...
شب خوش.

چی ؟

عکسه هم نیومد ...
قانون جدید خونه ی ما! :
هیشکی حق نداره بیاد خونه ی ما!چون من هر چی عیدی جمع میکنم میشه عیدی شما!!!
فقط ما اجازه داریم بیایم خونه ی شما!!!
زیر 20 هزار تومن هم عیدی قبول نمیکنم!!
همینجوری من امروز صدو خورده ای هزار تومن عیدی جمع کردم^_^

راستی عرفان!
امروز رفته بودیم عید دیدنی طرفای شهران،یه پسره بود خیلی شکل تو بود^_^
گــفـتگـوے آزاد 【94】 11
 سپاس شده توسط ERF@N
عرفــآن یه سپـآس نـدادی تو تآپیـک نـآمرد Dodgy

اشکـآل نداره نمیخوام خسیییییییییسBig Grin
 سپاس شده توسط ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان