موضوعها: 362
سپاس ها 47972
سپاس شده 49580 بار در 15655 ارسال
حالت من: هیچ کدام
با یک گروه که کمونیسم و استالین و در کل تاریخ روسیه رو کردن خدا و از یک دید به این چیز ها نگاه میکنن که نمیشه گفتگو کرد در این مورد ها.
به گفته ی دوست گرامیم اقا سینا شوروی هر چی داشت از همون انگلیس و امریکا داشت. چون اگر اون ها نبودن صنعت و ارتش شوروی در جنگ جهانی دوم نابود می شد.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب
درباره گذشته و حال داشته باشی، راههای ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!
موضوعها: 29
سپاس ها 1706
سپاس شده 3861 بار در 1117 ارسال
10-07-2012، 22:51
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-07-2012، 22:52، توسط در جستجوی حقیقت.)
باز دوباره شما بدون اطلاعات تاریخ رو تحریف نکنید جناب Nicola!
از هر کسی دوست دارید بروید بپرسید البته به شرطی که طرف اطلاعات درست و حسابی داشته باشد
روسیه از سال 1910 تا 1947 از امریکا از انگلیس از فرانسه خصوصا انگلیس کمک دریافت می کرد و این کشور ها روی صنایع روسیه و شوروی که بعدش بود سرمایه گذاری کردند
شوروی هر چه داشت از همان پول ها داشت
شوروی زمانی که تاسیس شد کمکهای بیکرانی از طرف یهودیان ساکن امریکا و انگلیس دریافت کرد و سپس هم بصورت قانونی از طرف دولتهای این کشورها کمک دریافت می کرد
سهم شوروی در میزان دریافت کمکها پس از جنگ جهانی دوم بیش از همه بود
موضوعها: 184
سپاس ها 3349
سپاس شده 7870 بار در 2436 ارسال
گیریم که جنگ جهانی دوم کمک کرده باشن.ولی قبل از اون چی؟ تا سال 1941 شوروی کلی مشکلات داشت که استالین با قدرت اونارو بر طرف
کرد وگرنه اگه استالین به قدرت نمی رسید وقدرت به تروتسکی صهیونیست خائن می رسید یا از اشخاص معتقد به انقلاب جهانی یا کلا هر
شخص دیگر که نمی دونست با کشوری به این وسعتی چی کار کنه کشور پنج سال نمیکشید که نابود میشد. زیرا استالین کشوری عقب
مونده,قحطی زده ,برپایه نظام فئودالی وکشاورزی وضعیف,جنگ زده(جنگ جهانی وجنگ داخلی) رو تحویل گرفت وبه قول رفیق واسیلی پنج ساله
این کشورو پیشرفته کرد.وقتی استالین مرد کشورش بیشترین وقدرتمند ترین ارتش رو داشت همه مردم اونهمه رفاه داشتن ودیگر توی شوروی
وملل روسیه قحطی نشد(کشوری که هر دهه یا هر نیم قرن یک قحطی داشت)..این حرف درجست وجوی حقیقت
بر پایه حرف چریچله که گفته بود ما به شوروی کمک کردیم.
فرید اینها همش تبلیغات غرب مبنی بر بد جلوه دادن چهره استالین وهیتلره وخودت می دونی هردوشون کشورشون رو پیشرفت دادن.الآن من
هم شک کردم که شاید چیزایی که به هیتلر می بندن دروغ باشه.دقیقا مثل استالین.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"
((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن