امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】

(22-03-2014، 13:28)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضو کلی عکس و آواتار دارم میخوای ^.^

نورا با اینکه زیادی آواتار دارم ولی تو میگی بده(=
 سپاس شده توسط First Star
آگهی
بچه ها الان كجايين
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 197
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(22-03-2014، 13:26)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازيتو بگو ايمان جون

گفتــم دختــرا به پسرای داوطلب که میخوان تو بازی شرکت کنن نمره میدن و همیـن طور دخترا به پسرا ..

بعد محبوب ترین فرد سال فلش خور شناخته میشه ... Blush

(22-03-2014، 13:27)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان یه سوال -__-
شما کجا زندگی میکنید |=

بهشهر ..
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(22-03-2014، 13:28)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 13:23)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 13:22)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 13:18)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان فهمیدی چی گفتم؟
من از پسرایی که لیست دوستامن خوشم میاد چون تو فلش تکن
و عاشق دوستای گلم که تو لیست دوستامن همین وبس
مخصوصا مونا و آیسان و نیکی

من دیدم کسی ج نمیده حوصلم سر رفت بازی رو بستم ...

ما که تو لیستـ دوستـآت نیستم نع >؟؟؟!!..

نه نیستی(:

عجــب فکــ میکردم باشم ... انگـآری قبلاً بودم !!!Huh

نه قبلا نبودی|:
متاسفانه
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
خب من بت نمر دادم نوبت توئه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(22-03-2014، 13:29)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من به ايمان19/99/99 ميدمTongue

لطف داری ...
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(22-03-2014، 13:30)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 13:28)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه نمیدم =ا

این آواتار و عوض کن -__-
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، !~IмДи~!
(22-03-2014، 13:32)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 13:30)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه نمیدم =ا

این آواتار و عوض کن -__-

چرا؟crying
دوسش دارم
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(22-03-2014، 13:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 13:28)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 13:23)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 13:22)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 13:18)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان فهمیدی چی گفتم؟
من از پسرایی که لیست دوستامن خوشم میاد چون تو فلش تکن
و عاشق دوستای گلم که تو لیست دوستامن همین وبس
مخصوصا مونا و آیسان و نیکی

من دیدم کسی ج نمیده حوصلم سر رفت بازی رو بستم ...

ما که تو لیستـ دوستـآت نیستم نع >؟؟؟!!..

نه نیستی(:

عجــب فکــ میکردم باشم ... انگـآری قبلاً بودم !!!Huh

نه قبلا نبودی|:
متاسفانه

تاسف واسه چی ؟ نه بابا مهم نی برام تو لیست کسی باشم ...

بچـه های تو لیـست من همشون A ...

جدی میگم .. یه نگآه بنداز
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
بنده خونه ي عمم هستم با پسرعمم بريم فيسبوك شما چي
 سپاس شده توسط !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان