امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】

(22-03-2014، 10:23)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد عیدی جمع کردین ؟؟؟ بروبچ ^_^

یه نیم
یه ربع
صد دلار
دویست تومن
گداها
Dodgy
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط .. ReZa ..
آگهی
من
نیکی مامان
اهوراع
عرفانمامان
اون یکی عرفان
مرضیه
اون یکی مرضیه
فرین
نورا
غزل خوشمل مامان
ستارع
رکی
سینا-0611
اون یکی سینا
امیرعلی و پری
وخیلیا که تو لیست دوستامن........میشناسمBig Grin
              گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 169

ادم با غریبه ها اینجوری حرف نمی زنه بیشعور چیه میگی؟!
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
(22-03-2014، 10:22)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 10:21)t.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نیکی رو نمیشناسم من در کل کسی رو اینجا نمیشناسم

بیشعور

(22-03-2014، 10:21)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 10:19)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 10:18)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 10:14)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هستم
^__^

عالیه(=
خوبی؟

نچ
یه چی بگم حالت خوب شه؟

بگووووووووووووووو
یه انجمن پیدا کردم مختص طرفدارای 1dهس
رفتم توش عضو شدم لینکشو برات میفرستم^_-

جک بگم؟

(22-03-2014، 10:23)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــیم -_-
لـآل مـونی گرفــتم ..

سلام غزل مامان
چطوری عشق مامانیHeart

(22-03-2014، 10:20)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 10:12)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی هس؟؟
کی نیس؟؟؟
هییییییمممممم:|

فرین فرین عیدت مبارک ^___^
یو خوبی؟
عخشم نوری (:
خوفم^_^
اَند یو؟؟؟؟
[/quote]
خوبم ^__^

(22-03-2014، 10:17)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جمع دخترونه شد من رفتم
خدافس:|
First Star
اول اسمت ن هست اره؟

هوووم |:

تو کی هستی؟ @_@
[/quote]

یک گل رو میشناسی؟
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
(22-03-2014، 10:26)t.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادم با غریبه ها اینجوری حرف نمی زنه بیشعور چیه میگی؟!

خیلی بدی
crying

(22-03-2014، 10:26)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 10:22)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 10:21)t.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نیکی رو نمیشناسم من در کل کسی رو اینجا نمیشناسم

بیشعور

(22-03-2014، 10:21)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 10:19)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 10:18)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالیه(=
خوبی؟

نچ
یه چی بگم حالت خوب شه؟

بگووووووووووووووو
یه انجمن پیدا کردم مختص طرفدارای 1dهس
رفتم توش عضو شدم لینکشو برات میفرستم^_-

جک بگم؟

بعدا لینکشو بفرست
بگو
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط F A R ! N
غزلی این واسه توئه

سخرس واقعاDodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-03-2014، 10:26)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 10:20)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 10:17)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جمع دخترونه شد من رفتم
خدافس:|
First Star
اول اسمت ن هست اره؟

هوووم |:

تو کی هستی؟ @_@

یک گل رو میشناسی؟

نه من از گل ها بدم میاد با خارها آشنایی بیشتری دارم |:
تو منو از کجا میشناسی؟
 سپاس شده توسط hamid ♥ ، -м α є ∂ є- ، F A R ! N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 36 مهمان