موضوعها: 79
سپاس ها 550
سپاس شده 1552 بار در 447 ارسال
حالت من:
برج ثور (اردیبهشت)
متولدین این ماه دریای صبر و بردباری هستند. فقط کافی است منابع و فرجه کاری را به آنها بدهید تا سر موقع کار را به خوبی برایتان انجام دهند، و اصلاً هم برایشان مهم نیست که آن کار چقدر خسته کننده ملالت آور بوده. این افراد بانکدارها، دانشمندها، حسابدارها و معلم های خوبی خواهند شد، چون اینکارها نیازمند صبر و استقامت
.
.
اصلا درست نیست فقد دانشمندش درسته از معلمیم متنفرم
موضوعها: 22
سپاس ها 249
سپاس شده 458 بار در 127 ارسال
حالت من: هیچ کدام
اردیبهشت برج ثور (اردیبهشت)
متولدین این ماه دریای صبر و بردباری هستند. فقط کافی است منابع و فرجه کاری را به آنها بدهید تا سر موقع کار را به خوبی برایتان انجام دهند، و اصلاً هم برایشان مهم نیست که آن کار چقدر خسته کننده ملالت آور بوده. این افراد بانکدارها، دانشمندها، حسابدارها و معلم های خوبی خواهند شد، چون اینکارها نیازمند صبر و استقامت است.
خدایا کمکم کن که هرچی میشکنم دل نباشد
موضوعها: 34
سپاس ها 2588
سپاس شده 1982 بار در 649 ارسال
برج حمل (فروردین)
متولدین این ماه دوست دارند زندگی، کار، تفریح و…همه چیز خود را متنوع و مهیج کنند. از آنجا که عاشق تنوع و هیجان هستند، برای کارهایی مثل تبلیغات، رسانه های گروهی، طراحی مُد، و معماری مناسب هستند. متولدین فروردین در کارهایی که نیازمند خلاقیت است بسیار موفق خواهند بود.
در بیارم ببینی؟!:4chs:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
در ندیدی تا حالا؟
خونتون در نداره؟
تو غار زندگی میکنی؟
بدبخت منحرف!!دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
موضوعها: 693
سپاس ها 24578
سپاس شده 28011 بار در 12029 ارسال
برج دلو (بهمن)
متولدین این ماه افرادی ترقی خواه، پیشرو و آینده نگر هستند. بهتر است آنها در قسمت برنامه ریزی و سرپرستی شرکت به کار گمارده شوند. علاوه بر اینها، آنها ستاره شناسان، فالبینان، و طالع بینان بسیار خوبی خواهند شد. بله، آنها بیش از سایر مردم می توانند آینده نگری کنند.
کاملا درسته من خیلی خوب آینده نگری میکنم (:
موضوعها: 3
سپاس ها 20
سپاس شده 142 بار در 98 ارسال
برج حمل (فروردین)
متولدین این ماه دوست دارند زندگی، کار، تفریح و…همه چیز خود را متنوع و مهیج کنند. از آنجا که عاشق تنوع و هیجان هستند، برای کارهایی مثل تبلیغات، رسانه های گروهی، طراحی مُد، و معماری مناسب هستند. متولدین فروردین در کارهایی که نیازمند خلاقیت است بسیار موفق خواهند بود.کاملا صحیح.
![هركي ميخواد ببينه چيكاره ميشه بياد تو فال كسب وكار 3](http://dl.akskhor.ir/uploads1/thumbs/222_e0d7b.jpg)
[/url][/img]چه عاشقانه نوشت شریعتی :
من تو را دوست دارم ...
و تو دیگری را ...
و دیگری دیگری را ...
و در این میان همه تنهاییم ...