امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】

هیـــــــــــم -_-

بچــ, هــآ یــ, دونــ, مهمون داریم
(:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
قرن23Angel
I LOVE PRSEPOLISHeartHeartAND BARSELONAHeart
سُلآم....
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(21-03-2014، 20:58)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 20:55)M.K.N1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 20:49)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 20:46)M.K.N1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

✯✯مدیر بخش فیلم و سینماو آهنگ و موسیقی✯✯
0.O همون مـآکــآن یعــنی هـمین !؟ ..===> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=1090

(21-03-2014، 20:47)M.K.N1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 20:46)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| شومــآ !؟ ..
یه پسرم 

ایمان میشناسین ؟؟

الان بهتون میگم دو کاربر پنهان کین .
کدوم ایمــآن مدیر یــآ کـآربر معـمولیــ, !؟ ..
بن . . . بست

مدیر نیست .. بچه شمـاله .. میگفت بچه ها میشنـآسنش ..
من دوتا ایمان بیشـدر نمـیشــنــآسم !
تازه یه انجمن جدید پیدا کردم .که صابر و . همه هم اونجا بودن 
نمیدونم . عضو شدم . اکثر اکانت ها رو میشناسم
نظردادم شیواAngel
I LOVE PRSEPOLISHeartHeartAND BARSELONAHeart
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
بای همگی ............
(21-03-2014، 21:02)M.K.N1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 20:58)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 20:55)M.K.N1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 20:49)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 20:46)M.K.N1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

✯✯مدیر بخش فیلم و سینماو آهنگ و موسیقی✯✯
0.O همون مـآکــآن یعــنی هـمین !؟ ..===> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=1090

(21-03-2014، 20:47)M.K.N1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه پسرم 

ایمان میشناسین ؟؟

الان بهتون میگم دو کاربر پنهان کین .
کدوم ایمــآن مدیر یــآ کـآربر معـمولیــ, !؟ ..
بن . . . بست

مدیر نیست .. بچه شمـاله .. میگفت بچه ها میشنـآسنش ..
من دوتا ایمان بیشـدر نمـیشــنــآسم !
تازه یه انجمن جدید پیدا کردم .که صابر و . همه هم اونجا بودن 
نمیدونم . عضو شدم . اکثر اکانت ها رو میشناسم
دیدمش !
-_-
فک کنم الکی !
تمام اون انجمنارو مهرداد درست کرده !
(21-03-2014، 21:02)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 21:03)دانیال1999 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظردادم شیواAngel
مسی گلم 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط دانیال1999
وبت قشنگه شیوا جونAngel
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
هــیـــم ^_^
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان