امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】

(21-03-2014، 15:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمت چیه؟تربچه
خونت کجاس :تو باغچه|:
بابا من حوصلم سریده|=
me too:|||
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، "K!nd~G!Яl"
آگهی
(21-03-2014، 15:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمت چیه؟تربچه
خونت کجاس :تو باغچه|:
بابا من حوصلم سریده|=

arh -_-
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 59
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
همه انگار لال شدن:|
خوافس:|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، "K!nd~G!Яl"
خب بیاین بازی کنیم!

(21-03-2014، 15:00)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 15:00)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 14:58)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای مونا
سلام رژینا خوبی؟؟(:
سلام~_~
نع سرماخوردم~_~
ت خوبی؟:}

تو عید سرما خوردن سخته(-_-)
من خوبم(=

هلــــن من ترکی میحرفم|:

یاخچه باشلا

(21-03-2014، 15:05)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 15:04)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 15:01)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 15:00)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی میاد به یه زبون دیگه با هم حرف بزنیم؟!
بیا کیک باهم انگلیسی بحرفیم^_^

(21-03-2014، 15:00)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 15:00)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام~_~
نع سرماخوردم~_~
ت خوبی؟:}

تو عید سرما خوردن سخته(-_-)
من خوبم(=

هلــــن من ترکی میحرفم|:
ارع خعلی سخته-__-

باز تبلت اینترنت نمیاد.
البته میادا کیک پیاما نمی رسه بزار کمی خودمو تو فشا بندازم بلکه اومد
من الان بت pm میدم:|

هممممممممممممممممممممم دادی؟!
(21-03-2014، 15:09)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب بیاین بازی کنیم!

arh ^_^
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 59
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ツClas$i☪ J☯ ツ
نَمَنَ دیسَن هِلِن(-_-)
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
ببینید مثلا من یه اسم بگم شما با اخرش یه چیز بگین چطوره؟!
البته همه دونه دونه پشت سر هم اوکی؟!

(21-03-2014، 15:10)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نَمَنَ دیسَن هِلِن(-_-)

من هر نمنع دیرم یامان دا دیرم
جول سوزده دیرم !
من قارشخام!
خخخخخخخخ
باش|;
(21-03-2014، 15:10)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نَمَنَ دیسَن هِلِن(-_-)

ترجمه ام بنویسین
(21-03-2014، 15:11)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببینید مثلا من یه اسم بگم شما با اخرش یه چیز بگین چطوره؟!
البته همه دونه دونه پشت سر هم اوکی؟!

نَمَنَ دیسَن هِلِن(-_-)

من هر نمنع دیرم یامان دا دیرم
جول سوزده دیرم !
من قارشخام!
خخخخخخخخ

گِت بابا
من هِشداد دیمیرم(-_-)

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 58 مهمان