امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】

(21-03-2014، 12:53)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 12:51)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 12:49)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 12:45)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 12:39)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب الاخی بوده گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 43
الاغ نبوده
بهش گفتم
یا اسرارتو فاش میکنم
یا باس خاک بخوری
اون اسکل خاک خورد(:

ازبس جوگیر بود 

حاضری خاک بخوری؟Big Grin

شرطی اره من همه کار میتونم بکنم

معلومه بلند اقبالیRolleyes
من هروخت شرط بندی میکنم
میبازمUndecided
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 43

سپاس شده توسط Ξrιc logιc
آگهی
(21-03-2014، 12:52)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 12:51)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 12:51)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره غزلcrying
مامانش داره برادر زادمو میکشه(-_-)

چراع چیشدع>___<

فهلا بابای همع

نررررررررو ننع
دخملم مهمون دارع میاد باید امادع شم عخش مامی

(21-03-2014، 12:47)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم برایه این عرفان خیی می سوزه چرا ینقد بهش گیر می دین اخه؟××___××
جدی میگی خودم چرا خبر نداشتم کی هست بهم گیر داده؟ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 43
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
چرا اینجا همه یه فامیل دارن که اسمش عرفانه و مجبورش کردن خاک بخوره؟
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ξrιc logιc
(21-03-2014، 12:55)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 12:54)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 12:52)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 12:51)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 12:50)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو میگـــع >_< ..

استغفرالله
چته که به عمه پناه بردی؟

مامانش تا لنگ ظهر خوابیده بود
دلت بسوزه کلی براش وسایل خریدم(:

از تو دیگه انتظآر نداشتم
توهم بین من و غزل تبعیض قاعلی؟

آخه بین من و مامانت اونو بیشتر دوست داری
اگه بهم پناه بیاری به توهم وسایل میخرم

نوچ دخملم فقط به من پناه میارهDodgy

هیـــم -_-
(21-03-2014، 12:55)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 12:53)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 12:51)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 12:49)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 12:45)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الاغ نبوده
بهش گفتم
یا اسرارتو فاش میکنم
یا باس خاک بخوری
اون اسکل خاک خورد(:

ازبس جوگیر بود 

حاضری خاک بخوری؟Big Grin

شرطی اره من همه کار میتونم بکنم

معلومه بلند اقبالیRolleyes
من هروخت شرط بندی میکنم
میبازمUndecided

من میبرم ولی هیچوقت اون جایزه رو نمیده :|
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(21-03-2014، 12:54)کیمیانا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 12:39)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب الاخی بوده گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 43
الاغ نبوده
بهش گفتم
یا اسرارتو فاش میکنم
یا باس خاک بخوری
اون اسکل خاک خورد(:

ازبس جوگیر بود 

حاضری خاک بخوری؟Big Grin

چـه جـآلب آخـه مـآ هـم یـه فامیل داشتیم که اسمش عرفان بودشـــ. . .اونو مـن مجبـور کـردم خــآک بخـورهBig Grin

بهترین کارو کردی(:
همه عرفان هارو باس خاک خور کرد((((=
البته بلا نسبت-_-

(21-03-2014، 12:55)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 12:54)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 12:52)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 12:51)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 12:50)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو میگـــع >_< ..

استغفرالله
چته که به عمه پناه بردی؟

مامانش تا لنگ ظهر خوابیده بود
دلت بسوزه کلی براش وسایل خریدم(:

از تو دیگه انتظآر نداشتم
توهم بین من و غزل تبعیض قاعلی؟

آخه بین من و مامانت اونو بیشتر دوست داری
اگه بهم پناه بیاری به توهم وسایل میخرم

من همین الان یادم اومد چقدر شمارو بیشتر دوس دارم
Big Grin
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(21-03-2014، 12:52)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا همه تو این فلشخور باهم فامیل مجازیند؟؟
من بی قوممBig Grin

منم که کلـا اینجـا کسی رو نمیشناسـم:|
عـشـHeartـق یـعنـی:

حـآلـت خــوب بــآشـه!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 65 مهمان