امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【92】ஜ۩۩ஜ

(20-03-2014، 20:57)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 20:54)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 20:52)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 20:49)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 20:47)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقت کنین مامانو دخـدر هر دوشون 14 سالـشونــ, :| .. !

جلل خالق
مـآمـآنی

اهم اهم
سلام و درود ....(:
من مائده ام 14سالمه

من !
ghazale...

14...

منم!
نیکی
14
Exclamation
0_0 عرفانم 14 سالس
16Dodgy مگه اینکه اون عرفان جعلیرو بگیSleepy
 سپاس شده توسط [ niki ] ، Brooklyn Baby
آگهی
ارتباطا وصل نمیشه همه مردم ایران دارن با هم حرف میزنن فقط میگن سال جدید مبارک ! نمی تونین وقتی همو می بینین بگین می خوام زنگ بزنم مامانم >_< ( مامانم خونه س :| )
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، [ niki ]
میخوام همه رو بــــــــــــــــــــ9 س کنم♥♥♥♥♥♥♥♥♫♫Angel
 سپاس شده توسط [ niki ] ، Mιѕѕ UηυѕυαL
(20-03-2014، 20:56)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 20:54)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من عیدی میخام همتونو بوس کنـــــــــم ^__-

هیییییی .. ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【92】ஜ۩۩ஜ 103

بفرماع .. خخ :}} !!

زحمت کشیدی ! :|
عیدی بدون بوس عیدی نیس 
بوس تو به درد نمی خوره Big Grin

من میرم دید و بازدید با کسی روبوسی نمی کنم متنفرم Angel

:||
زرشک :/ اصن بوسمو پس بده .. -__- !!
 سپاس شده توسط [ niki ]
(20-03-2014، 20:57)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 20:54)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 20:52)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 20:49)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 20:47)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقت کنین مامانو دخـدر هر دوشون 14 سالـشونــ, :| .. !

جلل خالق
مـآمـآنی

اهم اهم
سلام و درود ....(:
من مائده ام 14سالمه

من !
ghazale...

14...

منم!
نیکی
14
Exclamation
0_0 عرفانم 14 سالس
عرفان؟؟؟
اللهیHeart
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【92】ஜ۩۩ஜ 103

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط [ niki ]
سَلآم.......
عِید مُبآرک!
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، [ niki ]
برای خنده هاش دلتنگ گشتیم
به دنبالش همه جاهارو گشتیم
سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج

هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ

حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين

(20-03-2014، 20:58)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان چیکآره منه :| ؟؟/:

هاع -_- ؟؟

erfan troll و نیکی و غزل نوه هاتن مامانBig Grin

سال نو ، تیکه های نو ^_^
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، [ niki ] ، wolfes
(20-03-2014، 20:58)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جلل خالق
مـآمـآنی

اهم اهم
سلام و درود ....(:
من مائده ام 14سالمه

من !
ghazale...

14...

منم!
نیکی
14
Exclamation
0_0 عرفانم 14 سالس
16Dodgy مگه اینکه اون عرفان جعلیرو بگیSleepy
منم تعجب کردم :| ..
هومم ..

گفتم عرفان 16 سالشه :/ :| !! ..
 سپاس شده توسط I LOVE YOU FARHAD ، [ niki ] ، ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان