امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【92】ஜ۩۩ஜ

(20-03-2014، 20:53)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 20:50)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ننه ماییده هستم -__- !! غزل تو کی ای ؟؟ :|
بچه بچت :| ..

نوه ای ^__-
 سپاس شده توسط [ niki ]
آگهی
(20-03-2014، 20:53)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا حالا از کسی اسکناس یک بیلیونی عیدی گرفتین؟

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【92】ஜ۩۩ஜ 101
باید بپرسی اصلا تا حالا کسی دیده ؟ Angel
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، [ niki ] ، ERF@N
(20-03-2014، 20:54)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من عیدی میخام همتونو بوس کنـــــــــم ^__-

هیییییی .. ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【92】ஜ۩۩ஜ 101

بفرماع .. خخ :}} !!

مرسی دوست عزیز
توام بگیر بفرما دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/da0076b8cbfe4dbb1.gif
سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج

هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ

حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين

سپاس شده توسط [ niki ] ، Mιѕѕ UηυѕυαL
اهههههههههههههه عرفان:229:

سپاس شده توسط [ niki ] ، ERF@N
(20-03-2014، 20:54)t.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 20:51)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 20:49)t.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیکی الان باید بهم بگی سال نوت مبارک تانی جون
من واست دعا کردم ا

سال نو مبارک تانی جووووووووونHeart
کوفتDodgy

ابراز علاقت منو کشته!
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ERF@N
(20-03-2014، 20:54)amO tataL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 20:53)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا حالا از کسی اسکناس یک بیلیونی جایزه گرفتین؟

من گرفتم ... البته یک بیلیون ریال ریالی

زحمت کشیدی واگعاBlush
 سپاس شده توسط I LOVE YOU FARHAD ، [ niki ]
(20-03-2014، 20:52)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 20:49)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 20:47)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقت کنین مامانو دخـدر هر دوشون 14 سالـشونــ, :| .. !

جلل خالق
مـآمـآنی

اهم اهم
سلام و درود ....(:
من مائده ام 14سالمه

من !
ghazale...

14...

هع(:
نوشته های پروفایلمو رو نکن حالاBig Grin

سپاس شده توسط [ niki ]
Lightbulb 
(20-03-2014، 20:54)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 20:52)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان بزرگ من کیه آخر ننع؟

میتراعBig Grin
مگه من مامانت نیستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سپاس شده توسط [ niki ]
(20-03-2014، 20:54)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من عیدی میخام همتونو بوس کنـــــــــم ^__-

هیییییی .. ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【92】ஜ۩۩ஜ 101

بفرماع .. خخ :}} !!

زحمت کشیدی ! :|
عیدی بدون بوس عیدی نیس 
بوس تو به درد نمی خوره Big Grin

من میرم دید و بازدید با کسی روبوسی نمی کنم متنفرم Angel
 سپاس شده توسط [ niki ] ، ERF@N ، Brooklyn Baby ، -м α є ∂ є- ، Mιѕѕ UηυѕυαL
(20-03-2014، 20:55)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 20:54)t.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 20:51)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 20:49)t.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیکی الان باید بهم بگی سال نوت مبارک تانی جون
من واست دعا کردم ا

سال نو مبارک تانی جووووووووونHeart
کوفتDodgy

ابراز علاقت منو کشته!
به تو رفتمDodgy
 سپاس شده توسط [ niki ]

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان