16-02-2014، 18:58
لیام نیسون ایرلندی بازیگر پراوازه هالیوودی که هنرنمایی اش را در اثار بزرگی مثل فهرست شیندلر-اغاز بتمن و سری نارنیا به رخ همگان کشید و هم اکنون اخرین فیلمش (The Grey) در صدر باکس افیس قرار دارد چندی پیش اعلام کرد که در فکر روی اوردن از دین کاتولیک به اسلام است!
او که برای بازی در نقش برایان میلز در فیلم **taken 2** بی نام عازم استانبول شده بود به گفته خودش تحت تاثیر صدای اذان قرار گرفته و معنویت خاصی وارد روحش شده.
او در مصاحبه ای با مجله انگلیسی خورشید گفت:"فراخواندن به نماز هر روز پنج بار انجام میشود که در اولین هفته مرا دیوانه کرد وبعد در روحم نفوذ کرد و برایم بسیار بسیار زیبا بود.در شهر بیش از چهار هزار مسجد وجود دارد که بعضی از انها واقعا مرا حیرت زده کردند و مرا وادار به مسلمان شدن می کنند."
لیام از کودکی با عنوان مسیحی کاتولیک بزرگ شد اما وی همیشه با دین دوران کودکیش مخالفت میکرد!
"من به عنوان یک کاتولیک تربیت شدم اما هر روز از خودمان میپرسیم که ما در این سیاره چکار میکنیم؟ و هستی چیست؟ من دائما کتاب هایی درباره خدا و یا غیبت او و انکار او میخوانم."
البته این اولین باری نیست که نیسون درباره دین صحبت میکند.
بازیگر پنجاه و نه ساله بعد از رد ادعای نویسنده نارنیا در باره اینکه شیر فیلم نارنیا اسلان بر پایه مسیح است در سال 2010 مورد انتقاد قرار گرفت.او که صدا پیشه کاراکتر شیر (اسلان) در نارنیا بود گفت :اسلان به جای مسیح بیشتر بر پایه دیگر رهبران روحانی مثل حضرت محمد و بودا است.
"اسلان از نظر شکل و پیکر سمبل مسیح است اما او برای من سمبل محمد- بودا و همه رهبران روحانی بزرگ و پیامبران همه قرون است.انها کسانی هستند که اسلان نماینده انهاست و هدایتگر است درست مثل مربی کودکان و این معنی است که اسلان برای من دارد.
به عقیده نقادان ** Taken** بهترین فیلم اکشن ذکر شده ؛ که حتی دارای صحنه های بسیار هیجان انگیـــزتر از فیلم پرطرفدار **Bourne ** شناخــته شده است ...
دوستان خدایی این فیلم خیلی خیلی زیباست ... پیشنـهـــاد میـکنم حتما اگه ندیدید ببینیــــد ...
اگه هم کسی دیده این فیلمو در نظرت ذکر کنــه ...
ممنون دوســـــــتان ...