امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【91】

(20-03-2014، 11:23)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو کاغذ و قلم
یه عالمه فکر و خیال
باز نشستیم دور هم
وقتشه بارونم بیاد
بشینه رو خاک و عطر تنتو جاری کن
دنیای شیک و نم شاید خدای کاری کنه
که دیگه جای تو اینجا پیش من خالی نشه^ــــــــــــــ^

يه چيزيش شده ^0^
گــفـتگـوے آزاد 【91】 251
 سپاس شده توسط *Nafas* ، Mohammad 77 ، hamid ♥
آگهی
|: !؟ ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【91】 251
 سپاس شده توسط *Nafas* ، Mohammad 77 ، hamid ♥
(20-03-2014، 11:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفسی !؟ |: نگو آره -_- O_O
هـــآن؟=/
(20-03-2014، 11:17)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس
خوبین؟
من خوبم
ایشالا شوما بهتری^ــ^

(20-03-2014، 11:18)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چيزي شده نفس 0___0

هههه ^__^
نـــه^ـــ^
داشتم گوشش میکردم
البته من از دستت خععععععلیییییییییییییییییییییییییی ناراحتم ممد...=/
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77 ، hamid ♥
(20-03-2014، 11:21)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم |=
ماهيم مرد Dodgy

حقته اون همه گفتیم نده بخوره آخر کشتیش!!Dodgy
حال بهش آخر سر چی دادی؟شوینده؟؟Confused
Smile
ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﺎﺵ !
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Mohammad 77
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://aysan-bax.blogfa.com/ <~~~ پست اولـم ..
 سپاس شده توسط *Nafas* ، The Darkest Light ، hamid ♥ ، Mohammad 77
(20-03-2014، 11:24)anaki نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همتون وای من خیلی هیجان زدم!!AngelBlush
آواتارتو میدوستم^ـــ^
(20-03-2014، 11:24)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يه چيزيش شده ^0^
مثلن چیع؟^ــــ-
(20-03-2014، 11:26)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسپم نده آیسان قوفونت برم>ــــ<
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط MONA-GH ، Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє
(20-03-2014، 11:26)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 11:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفسی !؟ |: نگو آره -_- O_O
هـــآن؟=/
(20-03-2014، 11:17)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس
خوبین؟
من خوبم
ایشالا شوما بهتری^ــ^

(20-03-2014، 11:18)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چيزي شده نفس 0___0

هههه ^__^
نـــه^ـــ^
داشتم گوشش میکردم
البته من از دستت خععععععلیییییییییییییییییییییییییی ناراحتم ممد...=/

چرا نفس؟
 سپاس شده توسط *Nafas*
ميخواستم مستش كنم |=
مخمر پيدا نكردم ا=
گــفـتگـوے آزاد 【91】 251
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77 ، The Darkest Light
عَمو نـوروز نیـا اینجـا -_- بهـار از یـاد مـا رفتـه .. توی سُفـره ن هفت سینـه ن نـون ن پـول نفتـه -_-

عمـو نـوروز تو این خـونـه تمـام سـال زمستـونه .. !! S:
 سپاس شده توسط *Nafas*
(20-03-2014، 11:27)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 11:24)anaki نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همتون وای من خیلی هیجان زدم!!AngelBlush
آواتارتو میدوستم^ـــ^
(20-03-2014، 11:24)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يه چيزيش شده ^0^
مثلن چیع؟^ــــ-
(20-03-2014، 11:26)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسپم نده آیسان قوفونت برم>ــــ<
|=
عجيب شده
تحريما رو مغز همه اسر گزاشته|=
گــفـتگـوے آزاد 【91】 251
 سپاس شده توسط *Nafas*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 87 مهمان