امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【91】

(19-03-2014، 17:27)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان محرومی. ای متبلغ

گههه خوردم ||:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【91】 159
 سپاس شده توسط ERF@N ، † αƖιєη †
آگهی
(19-03-2014، 17:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 17:27)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان محرومی. ای متبلغ

گههه خوردم ||:

اون که جزو لاینقکه زندگیتcong. کار دیگه چی میکنی؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77 ، † αƖιєη †
ميبينم يچي مشکوکه -_-

ايسان داره تبليغ ميکنه ^__^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N ، † αƖιєη † ، sina.sheytoon
(19-03-2014، 17:22)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 17:16)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 17:14)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 17:09)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 17:07)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولش کن Big Grin
من چيزي نگفتمSmile
من اصلا نگرفته بودم که بخوام ولش کنم |:
اهـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآن 0_0
فهمیدم -_-
تو یه حسی نسبت بهم داری و داری خودتو می ندازی به من -_-

|:

خخخخ  من نمي فهمم چي ميگي Smile  -____-
ارع ارع -_-
تو راست میگی -_-

|:

تهمت نزن خانوم
تهمت نزن -__-
تهمت نمیزنم که |:
میگم تو راس میگی میگه تهمت نزن |:
یعنی تو دروغ میگی؟ 0_0
اعتراف کرد ^_^
یعنی یه حسی نسبت بهم داره و داره خودشو میندازه به من {:

|:
|||||||||||||:
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mohammad 77
(19-03-2014، 17:30)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 17:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان محرومی. ای متبلغ

گههه خوردم ||:

عرفان !؟ ..

ببخشید خو پستامو ویرایش زدم من

من حالم خوش نی خدافس کاری داشتین تو چت رومه هستم تو هم حرف بزن عرفان خان ||:
 سپاس شده توسط ERF@N
(19-03-2014، 17:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 17:30)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان محرومی. ای متبلغ

گههه خوردم ||:

عرفان !؟ ..

حال نمیده چت روم
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
یع توب دارم قلقلیع
سرخ و سفیدو ابیع
-__-
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(19-03-2014، 17:31)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 17:22)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 17:16)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 17:14)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 17:09)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اصلا نگرفته بودم که بخوام ولش کنم |:
اهـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآن 0_0
فهمیدم -_-
تو یه حسی نسبت بهم داری و داری خودتو می ندازی به من -_-

|:

خخخخ  من نمي فهمم چي ميگي Smile  -____-
ارع ارع -_-
تو راست میگی -_-

|:

تهمت نزن خانوم
تهمت نزن -__-
تهمت نمیزنم که |:
میگم تو راس میگی میگه تهمت نزن |:
یعنی تو دروغ میگی؟ 0_0
اعتراف کرد ^_^
یعنی یه حسی نسبت بهم داره و داره خودشو میندازه به من {:

|:
|||||||||||||:

چقد خوشحالي تو Big Grin

اين بازي رو.تمومش کنBig Grin
 سپاس شده توسط sina.sheytoon ، † αƖιєη †
(19-03-2014، 17:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 17:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان محرومی. ای متبلغ

گههه خوردم ||:

عرفان !؟ ..

حال نمیده چت روم

چرا حال میده تو حرف بزن خو ..
(19-03-2014، 17:34)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یع توب دارم قلقلیع
سرخ و سفیدو ابیع
-__-

آخييييي@___@
 سپاس شده توسط sina.sheytoon ، Adl!g+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 64 مهمان