19-03-2014، 14:05
آبمیوه های طبیعی با طعم سرطان
تقریباً محال است آبمیوه ای در بسته بندی های شیک پیدا کنید که کاملاً طبیعی باشد!قریب به اتفاق آبمیوه های حاصل کنستانتره میوه با شکر و آب هستند.
کنستانتره حاصل فشرده سازی میوه ها و تبخیر آب و عصاره سازی از آب آنهاست که در بشکه های بزرگ در انبارها نگهداری می شود؛ استفاده بهینه از فضا، سالم ماندن و ارائه آبمیوه در فصولی که خود میوه در آن فصل نایاب است از دلایل کنستانتره کرده میوه هاست.
با زمانهای طولانی مصرف و تاریخ و انقضایی که بر روی بسته بندی ها نیز نوشته می شود تقریباً کاملا مشخص است که نگارش "بدون مواد نگهدارنده" بر روی بسته بندی ها هم فریبی بیش نیست؛ "پکتین" نام ماده ای است که اغلب مواد غذایی بویژه نوشیدنی ها با آن نگهداری می شوند.
و از همه مهمتر "بدون شکر و قند اضافه" نوشته شده روی پاکتهای آبمیوه هم یعنی:« شیرینی موجود در این آبمیوه نه اینکه از شیرینی واقعی خود میوه باشد بلکه ما از قندی صنعتی بنام "سدیم ساخارین" که گویا سرطانزا نیز هست استفاده می کنیم و از شکر و قند استفاده نمی کنیم»!!
در ادامه عکسهای گرفته شده از یک کارخانه معروف آبمیوه با توان صادراتی را مشاهده کنید:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.