امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【91】

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
amir303 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ChaRisMa ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A R ! N ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Mohammad 77 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
not ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
x boy ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
сÜтε Đévìł ツ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♪♫♪HIDDEN♪♫♪ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘

لــآمصــب چــقــدر رنــگــی ان 0_0
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
(19-03-2014، 11:46)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:45)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:40)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:38)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:37)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای دختر پسر مدیر از به دروغه در اصل نویسنده 25r3025r3025r30 مدیر از به دروغ به روخم نکش

پاتو از گلیمت دراز تر نکن(:
داداش مدیرم دارم!
میخوای بگم بیاد رو هوا اخراجت کنه؟
اینجا قانون داره بیخود که نمیشه
همون تو که معنیشو میفهمی بسه25r3025r3025r30

باش تو فک کن
اصن تو خودت بمون
دیگه حوصلمو سر بردی
نسخه کل کل هس برو اونجا  بِــــکـَل
اینجا گفتوگو آزاده!
خوب تو که بیخودی خودتو میاندازی وسط برو اول ادبو یاد بگیر بعد بیا حرف بزن

تو که 14 سالته چطوری 12 ساله طراحی میکنی|:
از 2 سالگی؟//:
(19-03-2014، 11:45)сÜтε Đévìł ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:44)♪♫♪HIDDEN♪♫♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:42)сÜтε Đévìł ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:40)♪♫♪HIDDEN♪♫♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:38)сÜтε Đévìł ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ خبر ملی؟!(:
هیچی غزBig Grin

ممد خوبه؟!((:
آره نیس......
مگه خودت ناموس نداری ک جویای احوال ناموس بقیه میشی؟؟؟؟ Dodgy

ناموس من هنو بیدار نشده!!!!((((:

(19-03-2014، 11:44)ستاره پرک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:41)сÜтε Đévìł ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:40)ستاره پرک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرین عکس بچگیاتو دیدم Big Grin

ستاره!!!!!Dodgy

اینو باش :498::498::498::498:
غزال !

خوبی تو؟!
امروز روز شانسه منه انگار
خوبم غزال !
چه قد د لم برات تنگ شده بود !!
هعی!

گــفـتگـوے آزاد 【91】 105
(19-03-2014، 11:48)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
amir303 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ChaRisMa ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A R ! N ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Mohammad 77 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
not ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
x boy ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
сÜтε Đévìł ツ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♪♫♪HIDDEN♪♫♪ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘

رکسانا یارو اشنا د اومد برام|:
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
|:
مخشید >_<
ممد >_<
غزل >_<
فری >_<
یکیتون زبون وا کنه دیگه >_<
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(19-03-2014، 11:48)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:46)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:45)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:40)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:38)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاتو از گلیمت دراز تر نکن(:
داداش مدیرم دارم!
میخوای بگم بیاد رو هوا اخراجت کنه؟
اینجا قانون داره بیخود که نمیشه
همون تو که معنیشو میفهمی بسه25r3025r3025r30

باش تو فک کن
اصن تو خودت بمون
دیگه حوصلمو سر بردی
نسخه کل کل هس برو اونجا  بِــــکـَل
اینجا گفتوگو آزاده!
خوب تو که بیخودی خودتو میاندازی وسط برو اول ادبو یاد بگیر بعد بیا حرف بزن

تو که 14 سالته چطوری 12 ساله طراحی میکنی|:
از 2 سالگی؟//:
ببین خیلیا توی سن من موندن اونو زدم الکی خیلیا موندم
.
بترکه این سینا 
چقد میخوابه؟//
گــفـتگـوے آزاد 【91】 105
قبل از اینکه بخواهی در مورد من و زندگی من قضاوت کنی-
اول کفشهایم را بپوش و در راه من قدم بزن
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ
(19-03-2014، 11:42)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:40)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:37)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:33)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:32)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم ببخشید مامان بزرگ :25r30::25r30::25r30::25r30:
آق پسر به دوستای  من کاری نداشته باش!
مدیره ها!!
ای دختر پسر مدیر از به دروغه در اصل نویسنده :25r30::25r30::25r30: مدیر از به دروغ به روخم نکش

آخه تو که هنوز فرق دختر یا پسر بودن منو نمیفهمی..!
تا اون روی سگمو نیوردی بالا که ازین سگتر بشم بیخی شو=_=
ببین تو نمیدونی من کیم خوب ولی شاید بعضی هاتون منو بشناسن چون من با بچه ها راه نمیرم من 12 ساله دارم وب طراحی میکنم به من میگم سلطان طراحی وب بعد یک الف بچه میاد شاخ میشه عجب دورانیه ها:25r30::25r30::25r30:

باش ما بی سواد شما فیلسوف
خستم کردی:|
گــفـتگـوے آزاد 【91】 105

(19-03-2014، 11:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:48)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

رکسانا یارو اشنا د اومد برام|:
چه طوری؟ |:
کی بود؟ 0_0

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 36 مهمان