18-03-2014، 15:11
(آخرین ویرایش در این ارسال: 18-03-2014، 15:11، توسط ツClas$i☪ J☯ ツ.)
(18-03-2014، 15:09)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-03-2014، 15:01)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آورین جیگرو ^_^
(18-03-2014، 14:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-03-2014، 14:56)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هیعهیعهیع ^_^
بچه ها امشب خوب خودتونو خآلی کنین (:
فخط ی شبه (: !! دیه تموم میشه تا سآل دیه :| شـآید اصن مآ سال دیه نبودیم :|
!! وآلآ
باوشه (:
تو غلط کردی می خوای نباشی |:
تا من هستم تو هم باید باشی |:
خدآیا ببین عشخم چی میگه :| به حرفش گوش کن 0_0 !!
گوش کرد ^__^
خخخ .. !!
(18-03-2014، 15:02)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چشم عشخی ^_^
رکــســـآنــآ ^___^
گــآلــری زَدی آدرسشو بَرآم بِفرِس....
(18-03-2014، 15:03)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مامانم از ترقه نمی ترسه |:
(18-03-2014، 15:02)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ب مامانت بگو یا بزار برم .. یآ ترقه میندآزم جلو پات :| |: !! آرع ..
(18-03-2014، 14:55)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نــع |:
(18-03-2014، 14:52)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوســتــم زنــگ زده میگع :
داریم با پسر داییم بهنام میریم فــلــآن جا تو هم بیا (:
همه می خوان بزنن و برقصن و بترکونن (:
اونجا همه پسرن |:
فقط 5 تا دختر هست |:
تازه اگه من برم میشن 5 تا |:
پسرا هم همه 17 یا 18 |:
میگنن می خوان برقـــصــن ^_^
گفتن ترقه و اینجور چیزا نبرم |:
اونا 230 تومن فقط از اینا خریدن |:
|||||:
چـی کار کنم ؟ /:
برم؟ (:
یا
نرم؟ ):
بروع :| ولی ی بلایی سرت نیآرن (: !! منم ببر >__< !!
می خوام برم ولی مامانم نمی زارع
چی کار کنم؟
تازه دوستم زنگ زد خونه مامانم برداشت گفت خاله به رکسانا بگو پسر ها هم هستن |:
خوشگل کنع |:
ترقه هم با خودش نیاره ما داریم |:
من چ گ*هی بخورم؟ |:
عجب دوستی!
(18-03-2014، 15:06)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-03-2014، 15:05)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مـنم غزلم =|(=
به به هلن هس
نورا هس
میتراع هس
دیه نمیشناسم هیچکیو!
غزل منو بزرا تو لیستتتتتتت