امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

(18-03-2014، 9:56)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 9:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

WooOOooOOooOOooOOooW

چطوری؟:297:
به قول مامانم:
دعا کردن^ــ^
خدا واسشون بچه فرستاد
بچه بودم عین خرها باور می کردم=/

مگه همینطوری نی؟ شما با من بازی کردین.افکار پاک منو به لجن کشیدید. این روحرو میفرستم طرفتونگــفـتگـوے آزاد 【90】 193
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، *Nafas*
آگهی
0.0
سکته کردم
موبايلو گذاشتم رو ويبره روش نشستم-_-
(18-03-2014، 9:54)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:
عــرفــآن کـه هــســت ^_^
با یه گُل بهار نوموشه...Big Grin
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ERF@N ، яᎧмιиα ، † αƖιєη †
(18-03-2014، 9:54)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 9:51)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 9:48)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 9:41)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 9:35)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـــــــرفان آب قند بیار........cofcrying
لباس سحر ؟-__________________-
درش بیار -_____________-

تو چ قدر بیشعوری!!!!!>_______<

(18-03-2014، 9:41)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 9:35)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـــــــرفان آب قند بیار........cofcrying
لباس سحر ؟-__________________-
درش بیار -_____________-

تو چ قدر بیشعوری!!!!!>_______<

یکی تو با شعوری !ببند دهنتو دیگه |:
بچه زدن نداره ^_^
نفس عمیق بکش ^_^
هممممممممممممممممم هوففففف :|

هیمممم هوفففف ارومم -_-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
(18-03-2014، 9:53)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 9:51)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 9:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 9:46)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 9:41)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از ماهیات چه خبر؟
ماهیاش 2 تا بودن ^_^
الان شدن 3 تا :4fvf:

WooOOooOOooOOooOOooW

خدآونــد مــهربــآن یــکــی بــرآی اونــآ نــآزل کــرد !! |:
الـــبــتــه از آســمــون :4fvf:

چه خدای مهربونی:| من یه فکره دیگه میکردم:angel:
منم اول همین فکر رو کردم |:
ولی وقتی خیلی بیشتر فکر کردم دیدم ماهی خیلی کوچیکن |:
اندازه نخودن |:
نمیشه کــه |:
بعد به این نتیجه رسیدم خدا اونو نارل کرد ! ^_^
 سپاس شده توسط ERF@N
دافظ..
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، hamid ♥ ، Thyme
سلام رومینا!o_O
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
 سپاس شده توسط Thyme
خو دوستای خوشملم بر اساس رای اکثریت

ДV Д
انتخاب شد!
میسی از نظراتونـــــــــــــــــــــــ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد 【90】 193
 سپاس شده توسط Adl!g+
(18-03-2014، 9:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 9:53)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 9:51)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 9:46)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماهیاش 2 تا بودن ^_^
الان شدن 3 تا 4fvf

WooOOooOOooOOooOOooW

خدآونــد مــهربــآن یــکــی بــرآی اونــآ نــآزل کــرد !! |:
الـــبــتــه از آســمــون 4fvf

چه خدای مهربونی:| من یه فکره دیگه میکردمAngel
منم اول همین فکر رو کردم |:
ولی وقتی خیلی بیشتر فکر کردم دیدم ماهی خیلی کوچیکن |:
اندازه نخودن |:
نمیشه کــه |:
بعد به این نتیجه رسیدم خدا اونو نارل کرد ! ^_^

ماهی داریم اسمش نهنگه اون چی؟ گــفـتگـوے آزاد 【90】 193
 سپاس شده توسط *Nafas* ، † αƖιєη †
نفس حتمارای بدی*^_______^*
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  گفتگو آزاد | نُسخه [467]
Wink اگه یه هفته آزاد بودی دوس داشتی باکی و کجا باشی؟
  گفتگو آزاد | نُسخه [466]
  گفتگو آزاد | نُسخه [465]
  گفتگوی آزاد | نسخه ۴۶۴
  گفتگو آزاد | نسخه 463
  گفتگو آزاد | نسخه 462
  گفتگو آزاد | نُسخه [461]
  گفتگو آزاد | نُسخه [460]

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان