امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

مـدرسـه از ده تـا خـوبی یه بدبختی داره

اونـم فـقـط درس خوندن

وگرنه وخت گذروندن با دوستا و اذیت کردن معلم و خل بازیاش خیلی خـوفـه*^_^*
|:
 سپاس شده توسط wolfes
آگهی
(17-03-2014، 21:17)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 21:15)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 21:09)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 21:08)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 21:03)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن سلام نخواستیم...منو بگو گفتم برا اولین بار برم.گفتگو ببینم ک چ خبره ک دیدم خیلی جایه افتضاحیه....

بـآبــآ دوستـای منم نیســتن که تحویلم بگیـرن ..

برآم مهمـ هم نیسـت . هر کآر میکنن بزآر بکن ..

خیـلی دسته بالآشون بگیـری فکــ میکنن از دمآغ زرافه افـتادن پس :

بیـخِـیـآل سـام علیـک ..

ینی کی -__- ؟؟

هاع ؟ :| !!

اونــآیی که تـآزه وآردا رو ادمـ حسـآب نمیکنن ..

خیـلی وقــته ایـنجاییم بـآ هر کی که بگی دوستـم ولی هیـچ وقـت تو گفتگو به کسی نگفتیم تازه وارد .

(17-03-2014، 21:09)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

jastinایول داش خیلی ازت خوشم اومد...

MR30

توجه کردی بعضیاشون خیلی وِر اضآفی میزنن :| !!
با اونآ بودم -__- !!

آفرین .. کی میشه توع :| !!

حالا بگو منظورت کی بود :| ؟؟

کی میشم من ؟؟

ایـمان میشـم من ..

منظـورم هـمونی بـود کهبه ایـنا توهین کرد .. الاناست که به سالم بودن عقلت شک کنم .
(17-03-2014، 21:18)anaki نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بروبچ خفن چطور مطورید!؟؟Smile

خفن ؟

خوبیمـ .. -_=
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، The Darkest Light
دخی حوصلت چپیه
گــفـتگـوے آزاد 【90】 155
(17-03-2014، 21:17)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 21:16)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ابجیjastinخعلی باحالی...دمت گرم...!!!!
خخخخخخخ:}

کــوفتـــ SmileDodgy
 سپاس شده توسط The Darkest Light
(17-03-2014، 21:22)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حوصلم سر رفته واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایگــفـتگـوے آزاد 【90】 155
لینک بازی بدم؟

یس
پخ چ فاز مزخرفی
خدافظی
گــفـتگـوے آزاد 【90】 155
 سپاس شده توسط ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ ، Ðαяк
سلام :|
 سپاس شده توسط Ðαяк ، ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ
(17-03-2014، 21:21)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 21:17)Aylar021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 21:14)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عید و تابستون خعلی چرتن:|
کاش ت تابستونو عیدم میشد رف مدرسه-__-

آرع آدم دلـش وآس دوستاش تنگ میشه!

خـیـلـی حوصله سر بر هم هست!/:

(17-03-2014، 21:15)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 21:10)Aylar021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـآم!^_^

سلآم میس آیلآر -______-
نـمـردیـم و یکی هم به ما سلام کرد!|:

عـلـیک آیتین لـیـدی|:

خـوبی؟(:

خخ !

آیتین لیدی^ــ^

عآر ! تو شُتُری ؟
بـلـی مـث هـمـیـشه(:
|:
(17-03-2014، 21:24)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|

اُاُاُاُ .. Angel

رزی ^ـــ^
 سپاس شده توسط Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان