امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

(17-03-2014، 19:35)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اااااا ایسان که انجاست گــفـتگـوے آزاد 【90】 136
سلام ایسان گــفـتگـوے آزاد 【90】 136

|: ..

عَلیـک .. -_-

این آهنگ جیب خیلی خوب بـود ^_^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【90】 136
آگهی
(17-03-2014، 19:33)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 19:32)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 19:31)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 19:29)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی یه حرفی بزنه!

تا حالا شکست عشقی خوردی؟

چطور مگه؟
شــــآید آره(-_-)
شــایدم نـ,!

آخه حال و هوای عاشقی خورده به سرم.به خاطر همین پرسیدم.اگه منو بخوای تا دلت بخواد.

خوش ندارم امروز با کسی دعوا کنم الانم اعصابم داغونه (-_-)
بســـــــــــــــکن!!!!!!
(17-03-2014، 19:37)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پافین(پوفین) برای اندروید

هوممم پوفین!؟ ^_^ اسمش خنده داره :|

(17-03-2014، 19:36)Aylar021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهـا!میشه استایپیهورلیکسون!

جـونم؟! |:

من همون وان دی گرل بگم راحت ترم -_-
 سپاس شده توسط Ðαяк
ن خیر انگار باید دوباره دردامو جمع کنم تا روزی که سکته مغزی کنم بیافتم تو جا.
(17-03-2014، 19:35)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اااااا ایسان که انجاست گــفـتگـوے آزاد 【90】 136
سلام ایسان گــفـتگـوے آزاد 【90】 136
بی سـواتـی عـآیا ؟!4fvf

حـداقل کلـا دار بنـویس !

آیــســان ((:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
(17-03-2014، 19:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 19:36)Aylar021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهـا!میشه استایپیهورلیکسون!

جـونم؟! |:

من همون وان دی گرل بگم راحت ترم -_-

stypayhorlikson |:

بـاوشـه!هر طور دوس داری!(:
|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(17-03-2014، 19:39)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن خیر انگار باید دوباره دردامو جمع کنم تا روزی که سکته مغزی کنم بیافتم تو جا.

فردا تو پ.خ باهات میحرفم(>_<)
اه گیر دادیا!

بـــــــــآی همگی خوش باشید و خوش بذگره
آقـا این سینـا بیچـاره حـما میخواد یـ, چیزی بگـــــــ, >_< .. !

همش محرومش میکـنین !
3: هوممم مُنصـرف شُـدم ..

حالا که نظر میکنم میبنیم که بهتـر که نخـواست -_- ..

<: گـور باباش ..

منت کشی نمیرم دیـه _-_ ..

هومممم :|

ن باس واس کسی که بـ ت**ش حسابت هم نمیکُنـه بسـوزی ..

آیسان شیرلیسپیک |: ..
 سپاس شده توسط Ðαяк
صفحه 136 o_O !! عجب :| ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 44 مهمان