امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

بکشید بیرون از فاز هالیوود :|

جدا از Eminem ، همین سبک رپ فارسی رو به سر تا پای همه خواننده های هالیوود و سوپر استاراش ترجیح میدم -_-
 سپاس شده توسط Snow-Girl ، Brooklyn Baby ، ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ðαяк
آگهی
(17-03-2014، 19:17)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم بگما من هیچ حسی نسبت به غزل ندارم.

داداش بیخیال شو/......|:
(17-03-2014، 19:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 19:13)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایهیم ^__-
ایسان من عالی شُما چه حــالی؟(:

این سینا کیه به همه 3.پا3میده عایا؟

ایهیم!؟ |:

ما خـوب -_-

همون عشق دُخیه :| ..

کیع؟؟
هیمممم ؟__؟
عاشق دُختر :| ؟
نمیشناسمش اگه اونه Angel
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط sina-sheytoon.blogfa.com ، Ƒαкє ѕмιƖє
(17-03-2014، 19:14)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 19:12)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 19:07)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 19:04)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 18:59)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه .. دخدر ملایمی هستی منم اولا اینجوری بودم بعد وحشی شدم :¦

کی گفته تو وحشی؟

هرکی گفته زر مفت زده تو جدی نگیر ...

نازی؟تو هم حس میکنی اینا دارن چرت میگن یا فقد من این حسو دارم؟!
میدونم زر مفت زده :¦ تا جایی که در توانم بود سرویسش کردم ::¦

قربونت برم :*

منم همچین حسی دارم .. دلم فلش قبلو میخواد ..

پارسال دم عیدو یادته خیلی خوب بود ..

خدا نکنه ...

که دیگه هم برنمیگرده . . .

خوب ماله یه ذرشه ...

ولی دم عید پارسال ماشاله ماشاله درگیری هم زیاد بود!!!!
آره .. اما آخه میدونی من اون موقع با کسی درگیری نداشتم داشتما اما خیلی کم بود .. بعد از عید درگیریا زیادتر بود به نظرم
خب منم نداشتم

ما نه یه عده ای ...

بیخیال ! به سلولای خاکستری تار عنکبوت بستت فشار نیار مامی گلم ...
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Shawty Girl
پخ
فک میکنین عاشق شدین همیجورالکی ک نیس
گــفـتگـوے آزاد 【90】 131
(17-03-2014، 19:17)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن ترو خدا بيا داشته باش |: !!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє ، sina-sheytoon.blogfa.com ، صالح02
(17-03-2014، 19:17)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 19:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 19:13)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایهیم ^__-

ایهیم!؟ |:

ما خـوب -_-

(17-03-2014، 19:13)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در چ مورديه ~__-

در مـورد اخلـاقتـه -_-

بگو ميبينم -___-

|: خیلی اخلـاقت *نیه {:

^_^ چون من خـواهرتم گفتم راحت بگم دیـه -_-

البته ب من چه |:

اخلاقت دسته خـودته -_-

نمیخواد برام آیه ی یَس بخـونی :| ..

هیمم -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【90】 131
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، sina-sheytoon.blogfa.com ، Brooklyn Baby
(17-03-2014، 19:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قیافه ی جدید صادق رو دیدی!؟ S:

کیه که ندیده باشه ~_~
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77
(17-03-2014، 19:18)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایهیم ^__-

ایهیم!؟ |:

ما خـوب -_-

کیع؟؟
هیمممم ؟__؟
عاشق دُختر :| ؟
نمیشناسمش اگه اونه Angel
باو غزل رو میگم ||:

تو چند روز نبودیا -_-

بابک زنجانی کیه !؟ ||:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【90】 131
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، sina-sheytoon.blogfa.com
(17-03-2014، 19:18)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن ترو خدا بيا داشته باش |: !!

اگه داشته باشم که کلمو میزنه.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، sina-sheytoon.blogfa.com ، Mohammad 77

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 30 مهمان