امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

(17-03-2014، 19:11)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسته ..

هوممم؛ قشنگن -_-

جالبن -_-

سلـام |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【90】 129
 سپاس شده توسط sina-sheytoon.blogfa.com ، Wanton
آگهی
یـ, حـسی مـیگـ, برم و دیگـ, بر نـگردم --__-- .. !!

آبروم بـ, کل رف !

آخـ, شمـا نمیتـونیستـید نـگید ؟! -_-!

بیژورا !

فلن !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، sina-sheytoon.blogfa.com ، Ðαяк ، Mohammad 77
(17-03-2014، 19:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 19:06)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه زنبوري -_-
سيگاري = like
فشفشه = ×
نارنجک = like
ابشار = ××××

= cool

هیمم -_- ..

نمیفروشم |:

میفروشم |:

نمیفروشم |:

حتمن بهت میفروشم این یکی رو -_-

مُحمد ی چی بگم!؟ -_-

در چ مورديه ~__-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، sina-sheytoon.blogfa.com
(17-03-2014، 19:10)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهنگ جدید کتی پری کی گوش داده؟(-_-)

من
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، sina-sheytoon.blogfa.com
(17-03-2014، 19:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 19:11)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای .. ):

شـادی!؟ ):

(17-03-2014، 19:10)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 19:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام مهشیـد ..

سلام آیسان خوبی؟(:

تو خوبی خـانوم خـانومـا!؟ {:

ایهیم ^__-
ایسان من عالی شُما چه حــالی؟(:

این سینا کیه به همه 3.پا3میده عایا؟
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، sina-sheytoon.blogfa.com
(17-03-2014، 19:10)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهنگ جدید کتی پری کی گوش داده؟(-_-)

dark horse منظورته؟یکی دو هفته پیش اومده بود بیرون جدید نی که|:

البته از قبل اومده بود یکی دو هفته پیش موزیک ویدیوش اومد

خیلی باحاله^_^
|:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، sina-sheytoon.blogfa.com
(17-03-2014، 19:07)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 19:07)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 18:58)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بی ستاره(-_-)

سلام

میبینم که تنهایی(:
چطوری؟
نگا ب اسمم نکن
ظاهرا ادم زیاده -ــ-

خوبم
اونور چطوره؟
گــفـتگـوے آزاد 【90】 129
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(17-03-2014، 19:12)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 19:07)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 19:04)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 18:59)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 18:56)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم ...

نازی؟!امضام خوبه؟
خوبه .. دخدر ملایمی هستی منم اولا اینجوری بودم بعد وحشی شدم :¦

کی گفته تو وحشی؟

هرکی گفته زر مفت زده تو جدی نگیر ...

نازی؟تو هم حس میکنی اینا دارن چرت میگن یا فقد من این حسو دارم؟!
میدونم زر مفت زده :¦ تا جایی که در توانم بود سرویسش کردم ::¦

قربونت برم :*

منم همچین حسی دارم .. دلم فلش قبلو میخواد ..

پارسال دم عیدو یادته خیلی خوب بود ..

خدا نکنه ...

که دیگه هم برنمیگرده . . .

خوب ماله یه ذرشه ...

ولی دم عید پارسال ماشاله ماشاله درگیری هم زیاد بود!!!!
آره .. اما آخه میدونی من اون موقع با کسی درگیری نداشتم داشتما اما خیلی کم بود .. بعد از عید درگیریا زیادتر بود به نظرم
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Snow-Girl
(17-03-2014، 19:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوممم؛ قشنگن -_-

جالبن -_-

سلـام |:

سلام ..

آره ؛ مخصوصاً جیب خیلی قشنگه !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(17-03-2014، 19:13)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یـ, حـسی مـیگـ, برم و دیگـ, بر نـگردم --__-- .. !!

آبروم  بـ, کل رف !

آخـ, شمـا نمیتـونیستـید نـگید ؟! -_-!

بیژورا !

فلن !

فـقـط بخاطر خودت بود که بدونی چه آدمیه|:

بای(:
|:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان