امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

سپاس شده توسط ERF@N ، ERF@N؟؟؟؟
 سپاس شده توسط ERF@N ، Brooklyn Baby
آگهی
ای خــــــــــدا|:
من کلافه شدم/:
 سپاس شده توسط ERF@N
(17-03-2014، 18:04)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 18:03)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:59)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:57)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:52)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع متاسفانه. مغازه بقل شاید داشته باشه:/
مغازه آقآ محسن؟4fvf

اون چشاش از دست شما چپ شد مغازشو فروخت‎@_@‎
چرا از دست من؟ :|

(17-03-2014، 18:00)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:54)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنگ بغل رو بزن شاید داشته باشن|:

زنگ پایین رو بزن انواع ساندویچ دارن|:
نمیشه زنگ هردو رو بزنم دَر برم؟ |:

(17-03-2014، 17:55)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هی می خوام از حالات منحرفی خارج شم اگه شما گذاشتید|:
جلبک |:
زنگ بغل مهم نیست ولی اگه زنگ پایینو بزنی بیدار میشه میندازه دنبالت با دنپایی:ag54:
نمیشه زنگ همکف رو بزنم؟ 4fvf

از بس هیزه‎:|‎
محسنِ منحرف بی ادب |:
خجالت بکش |:
عرفان یه چیزی بهش بگو :|
 سپاس شده توسط ERF@N
(17-03-2014، 18:06)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط ERF@N ، ERF@N؟؟؟؟

حسود:|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(v_v)
خوابم میاد
(17-03-2014، 17:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:54)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون اون یکی دیگرو دوست داره‎:|‎

..

خودتو ناراحت نکن ...

عشق اونم از یادت میره ...

زمان میخواد فقد !

نمیشـه ..

منو دوست نداره ..

ولی دوسش دارم .. /:

زمان !؟ -_- ی سال بس نی!؟ S:

1 سااااااااااااااااااااااااله دوسش داری؟!

عاشقیااااا !

اصلن ینی دوست نداره؟!
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
(17-03-2014، 18:07)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 18:04)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 18:03)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:59)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:57)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مغازه آقآ محسن؟4fvf

اون چشاش از دست شما چپ شد مغازشو فروخت‎@_@‎
چرا از دست من؟ :|

(17-03-2014، 18:00)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیشه زنگ هردو رو بزنم دَر برم؟ |:

جلبک |:
زنگ بغل مهم نیست ولی اگه زنگ پایینو بزنی بیدار میشه میندازه دنبالت با دنپایی:ag54:
نمیشه زنگ همکف رو بزنم؟ 4fvf

از بس هیزه‎:|‎
محسنِ منحرف بی ادب |:
خجالت بکش |:
عرفان یه چیزی بهش بگو :|

شما حجابتو رعایت کن اون خودش آدم میشه
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، † αƖιєη † ، MOHSENEBRAHIMI
بـچـه هـــآ تو رو خدا برا فــاطی دعــا کنید : (

الان اینجا داره اذان میگه مــن یه عالمه دعا کردم

خواهش میکنم شما هم دعا کنید

: (

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

(17-03-2014، 18:10)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه چی شده عزیزم؟
(17-03-2014، 18:11)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 18:10)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه چی شده عزیزم؟

نپرس چی شده فقط دعـــا کـــن : (

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان