امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

(17-03-2014، 17:41)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:39)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:36)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:34)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:31)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عــــه !!!

اصلـا نمیخــــــــواد :| .. !

بیژور !

دوسـاعت وآیسـادم تـو بدی !

بـای -_-!
بده دیگه محسن:|
ماشالاه همه محرفن و دوست دارن |:

این تسبیح من کو؟:183::183:
من تسبیحتو خوردمش |:
نوش جونت:ag54:

چیز دیگه نمی خوای؟:ag54:
نع ^_^
سیر سیر شدم (:
اگه مثلا پفکی یا چیپسی یا بستی داری بده ^_^
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، ERF@N
آگهی
(17-03-2014، 17:41)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـرضـیـه رو هـم یـادم رفـت بـگـم|:

me ... cry girl
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(17-03-2014، 17:38)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:34)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:28)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درد تفریح سالم @:

من دلم نمیخواد تو معتاد شی دلم میخواد بزنمت نفهمی ا کوجا خوردی :¦ اصن میخوام شوورت بدم :¦

خو وختی من به سرم میزنه میرم دوا :¦

تویی دیگه ؟ راحت باش خودم میدونم دیوونم

من شوور نمیکنم !

شترمم یه پا داره !

اِاِاِاِاِ

نازی؟!

اگه تو دیوونه ای ، منم دخترتم ! پس منم دیوونه ام !

بخدا منظوری نداشتم !
فک کردی ناراحت شدم ؟Big Grin

اووو من پوستم کلفته :¦

شب میاماااا

عه...

نازی من یه نقطه ضعف خیلی خیلی خیلی بدی دارم ! دیگه انگشت نذار روش ...

چون نه تنها دیوونه میشم،بلکه کلی هم با خودم درگیر میشم ...

حیف شد...

من که نمیتونم بیام -___-
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

(17-03-2014، 17:44)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:41)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:39)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:36)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:34)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تسبیحتو خوردمش |:

نع ^_^
سیر سیر شدم (:
شما اگه داری بده ما نمیدیم|:
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
هِعـی -_-

من خیلی خَـرَم -_-

عاشقش شُـدم نمیتونم فراموشش کُنـم -_-

باید جای داداش دوسش داشته بـاشم -_-

یکی بهم گُف یکی دیـگه رو دوست داره ولی نمیـدونه کی ): ..

چـرا من بَـدبختم!؟ -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【90】 104
 سپاس شده توسط First Star ، hamid ♥ ، ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(17-03-2014، 17:44)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تسبیحتو خوردمش |:

نع ^_^
سیر سیر شدم (:

ساندویچ داره. میخوری؟
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، † αƖιєη †
حوصلم پوکید :|
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
سآعت ده صبح ! من در مدرسه در حآل حل مسآئل بخش اعدآد گویــآی ریآضی بودمــ .. |:

اونوقت شمآ .. /\:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby ، First Star
من هم میخوام تو گروهتون باشم عرفان /:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【90】 104
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، MOHSENEBRAHIMI ، hamid ♥ ، ERF@N ، † αƖιєη †
(17-03-2014، 17:45)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تسبیحتو خوردمش |:

نع ^_^
سیر سیر شدم (:
شما اگه داری بده ما نمیدیم|:

بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه جونــــه بـآبـــآم مـــــــــــن ندآرم |||||:
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 136 مهمان