امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

(17-03-2014، 16:27)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 16:25)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 16:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـی از مـن بـزرگـتـره؟

مـن عـیـدی میخوام|:
من که تو پروفایلم گفتم 7 سالمه |:
فآطی عیـــــــــــدی بدع ^_^

عـروسـک مـیـخـوای؟^_-

(17-03-2014، 16:26)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 16:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـی از مـن بـزرگـتـره؟

مـن عـیـدی میخوام|:

من بزرگتر نیسم ولی عیدی بخوای بهت عیدی میدم|=
((:
چی میخوای؟
بـلـیـط وی آی پـی کـنـسـرت وان دی پیلیز!:4chs:
...|:
آهــl حالا که فکر میکنم میبینم که دوست دارم تو بهم عیدی بدی|=
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
آگهی
(17-03-2014، 16:25)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cntrl+w  چه اتفاقی میفته؟
اون ویندوط بسته میشه (:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(17-03-2014، 16:28)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این رو بزن شاید درست شد:

alt+f4
ایـن یـکـیـو بـزنـه درست میشه

ctrl+w
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Ƒαкє ѕмιƖє
(17-03-2014، 16:25)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cntrl+w چه اتفاقی میفته؟

ی امتیاز گوگل بت میده واسه شرکت تو قرعه کشی !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【90】 87
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(17-03-2014، 16:29)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون ویندوط بسته میشه (:

عـاهـرین!(:

تیز هوش مملکت!
(17-03-2014، 16:29)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون ویندوط بسته میشه (:

-_-
ر..ی تو تفریح ما -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【90】 87
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(17-03-2014، 16:27)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبر باس کنی -_-
من بعد اینکه گذاشتمش رو ssh خالی ی 1 ساعت الاف بودم تا دوباره وصل شد :|
چراع -_-
دارم -_-

اووو من تا اون موقع فُسیل شدم که -_-

(17-03-2014، 16:27)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فيس واسم باز شد0.0
چ عموي مهربوني دارم^_^

هیمم خوش ب حالت ): ..

(17-03-2014، 16:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

WTF:|

|: !؟ ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【90】 87
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(17-03-2014، 16:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 16:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 16:21)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـسـتـی-_-

صـد بار صدات میکنم ج نمیدی-_-

بیشخور-_-

ایییش-_-

|: !؟ کی صدام کردی!؟ ..

(17-03-2014، 16:21)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع؟

کوفت و هع |: ..

|: !؟ ..

WTF:|
یعنی : WHAT  THE  F**K
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(17-03-2014، 16:22)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 16:17)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 16:07)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 16:04)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ...

خوبي؟^_^

خوبه خوبم Big Grin

تو چه طوری؟بهتری؟!
Big Grin

خوبم .اره بهترم از لطف شما^_^

این مامانا هم دم عید فقد بلدن بیگاری بکشن از ماها!

من دارم جون میکنم ، شب که میشه قربون صدقه پسرش میره !

پسره هم در نتیجه پرو میشه،فردا میاد منو اذیت میکنه.

جوابلشو میدم ،مادر گرامی میگن : اذیت نکن پسرمو حوصلش سر رفته !

پسر ذلیل !

تو بودی حرص نمیخوردی؟!
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
ایم استیل اوکی |:
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان