امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

فاطی پ.خ تو بچک !

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(17-03-2014، 15:47)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 15:46)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 15:45)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 15:44)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من استرس دارم میخوام سپاس بدم(-_-)
کامنت بذارید

مستلزم یه فکر سالمه.

هــl?|:
متوجـــــــه نمیشم/:

همینجوری گفتم.اعصابم خورده.

آهـــــــــl(-_-)
من خودمو آزاد کردم از مدرسه از فردا نمیرم|:
(17-03-2014، 15:47)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Education
این کلمه رو خیلی دوس دارم نمیدونم چرا |:

من هیچوخت معنی این کلمه رو یاد نگرفتم|:

همش یادم میره|:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Magical Girl
(17-03-2014، 15:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 15:47)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 15:46)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 15:45)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 15:44)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من استرس دارم میخوام سپاس بدم(-_-)
کامنت بذارید

مستلزم یه فکر سالمه.

هــl?|:
متوجـــــــه نمیشم/:

آهـــــــــl(-_-)

مگه باید فردا هم بری؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
فیسبوک جای مزخرفیه :/
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
میخوام برم تو سطل آشغال موضوع بزنم :|
میشه آیا ؟ -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【90】 79
 سپاس شده توسط Magical Girl ، βΑllεяiηΑ♡ ، Brooklyn Baby ، P e D i ، † αƖιєη † ، Snow-Girl
بچه ها بیکارا رو.2 مهمان در حال بازدید از گفتگو هستند.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
سلام به همه
شبـ؛?
 سپاس شده توسط P e D i ، صالح02
(17-03-2014، 15:51)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام برم تو سطل آشغال موضوع بزنم :|
میشه آیا ؟ -_-

نمیشه!
 سپاس شده توسط دنیل رادکلیف ، Brooklyn Baby ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
(17-03-2014، 15:50)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 15:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مستلزم یه فکر سالمه.

هــl?|:
متوجـــــــه نمیشم/:

آهـــــــــl(-_-)

مگه باید فردا هم بری؟

اوهـــــوم|:
ولــی نمیرم(>_<)

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 74 مهمان