امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

(17-03-2014، 15:18)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 15:11)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 15:09)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 15:09)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 15:06)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خــب دآرع میگع ** >_<
مـن وآیســم نگآهش کنم؟ >_<
بعد تو میگی منحرف؟ >_<
هــآع؟ >_<

|:
حرف بدی نزد گفت کس نخارد پشته من جز ناخن انگشت من|:

منظورش از کس یعنی شخص نه اون چیزی که شما میگید|:
آبــروم رفــت |:
بـآی |:
ستاد کنف کردن دختران منحرفBig Grin

Angel
فــعــلــا بـآ ایــنــی کـه عـرفـآن گـفــت تـو کـنـف شـدی انـگــآر (:

سلـآم اهورا (:

سلام(:
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، † αƖιєη †
آگهی
اینجا برای آدمایی مثل من حوصله سر بره من رفتم.
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
یــه سـوتـی داغـون دادم!|:

اومـدم بـنـویـسـم یـکـی بـعد بجای یه دستم رفت روی دکمه بغلیش "س"

خیلی فجیه بود|:
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، ~KiAηA~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، † αƖιєη †
(17-03-2014، 15:20)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های اهـــوراع!
خوبی خاله!
فقط سپاس میدی؟؟

سلام توشکBig Grin
ن
..!
داشتم خیرات میکردم
دیگه تعطیلات نوروزه کم میایم گفتم دیگه یکم سخاوتمند شیم این اخریBig Grin
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(17-03-2014، 15:22)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی فجیه بود|:

کجا؟
فك كنم دارن درد دل ميكنن: ))
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://lh5.googleusercontent.com/-Lg5QG6wMnyc/UhdnrUoy41I/AAAAAAAABrU/RlzZnrZpark/w426-h266/cow-girl-horns-grass-brunette-shorts.jpg
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(17-03-2014، 15:23)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 15:22)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی فجیه بود|:

کجا؟
پ.خ|:

(17-03-2014، 15:23)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فك كنم دارن درد دل ميكنن: ))
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://lh5.googleusercontent.com/-Lg5QG6wMnyc/UhdnrUoy41I/AAAAAAAABrU/RlzZnrZpark/w426-h266/cow-girl-horns-grass-brunette-shorts.jpg
نـمـیـآد!
(17-03-2014، 15:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 15:16)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 15:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 15:06)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن فهمیدم کیه ! |:
خوبی آیسـآن؟ (:

کیـه؟! |:

سسـایفون کار میکنه O_O

جیغغغ ^_^

سایفون باز شُـد |:
بــگــم اسـمــشــو؟ |:
(:

در گوشم بگـو |:

اول اسمش؟!! -_-
پیشپیش |:
گفــتــم (:

الـف |:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
اورین بچه سخاوتمند!
مــــن تــنـــهـــآم : (

تـنـهـا تـرم مـیـشـم : (

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 43 مهمان