امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(16-03-2014، 20:00)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 19:54)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانم رکی خودتی. من که میدونم خودت اونارو مینوشتی:| چون اولا آیپی خودت بود نه کسه دیگو و دوما کسی ویرایشش نکرده بود
جون من راست میگی ؟!

رکی بود !؟

اشتباه نمیکنــی ؟
غزل من بآت قهرم -_-

ســلــآم اهورآ ^_^
رآستــی دآشتیــم فرآر میکردیم ((:

(16-03-2014، 20:00)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 19:54)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانم رکی خودتی. من که میدونم خودت اونارو مینوشتی:| چون اولا آیپی خودت بود نه کسه دیگو و دوما کسی ویرایشش نکرده بود

كارآگاه عرفان:|
دقیــــــقــا |:

(16-03-2014، 20:02)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 19:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــن کــه گــفــتــم >_<
حــآلــا محروم نکن توضیح بدم -_-

(16-03-2014، 19:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 19:46)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 19:38)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ناراحت نباش عزیزم(:
چه خبر؟
بآوشه (:
ســلــآمــتـی (:
خوبــی؟ (:
چــه خــطــر؟ <:

ممنون((:
خطر چهارشنبه سوریAngel
میخوایم بترکونیم|:
مـــنــم می خوام بترکونم ^_^

با فشفشه؟-_-
بــآ هرچــی شد 0_0
حــتــی آدم |:
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
اهورا!
امروز تو ساعت 12 اینطورا اینجا بودی!
با ستی و فاطی!
بعد که رفتی،من دوصفحه بعد تو اومدم!!!
سلوم Sad
گــفـتگـوے آزاد 【89】 296
(16-03-2014، 20:05)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 20:00)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون من راست میگی ؟!

رکی بود !؟

اشتباه نمیکنــی ؟

یه درصدم شک ندارم. ولی دلم سوخت به خاطره عید
بآو cry girl

(16-03-2014، 20:07)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 20:05)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــبــیــن !
مــن دیــدم یکــی احــمد و یـکـی میتراع تو پست گفته بودن من ایمانم شما باور نمی کنید و بآی
مــنــم مثله تو فـکر کردم دآرن الکی از خــودشون میــگن گـفــتــم منم ایمانم |:
یــعــنی خواســتــم بگم : اع؟ اینجوریه؟ منم ایمانم |:
ولی اونو نوشتم ..!
چون داشتم هم زمان به 10 نفر پاسخ میدادم |:
هــول شده بودم |:
وگــرنــه بــرو بــبــیــن اون پــســت هــآی قــبــل تــَــرش رو |:
اصــلــا صــبــر کــن خــودم پیــدآ میــکــنم |:
بــصــبــر |:
رآســـتــی
من آدم سواستفاده گری نیستم !
من چرا باید الکی بگم ایمانم؟
ایمان بودن افتخار داره؟
-- شدن افتخار داره؟؟
چـه افتخاری؟؟
مــن همــچــیـن غلطــی هیچ وقت نمی کنم -_-
می دونم باور نمیکنی |:
ولی من دروغ نمی گم |:
باور کن |:

اونو اصلا نمیگم. چندتا پسته فحش ازت ردتایید کردم.
خــو فحش هآرو خودم دآدم |:
هرچی فحش بود رو خودم دادم |:
تازه من تو یکی از پستام گفت امیر از طرف من گفت سلوم فقط |:
اینو گفتم |:
جز این چیزی گفتم؟؟؟؟
خاله اگه تو
توی رامسر زندگی نکنی من شرط رو میبازم:|
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(16-03-2014، 20:08)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای خاله تو رامسر زندگی میکنی?
نع!
رشت!
شنیدم شرط بندی کردی سرش!
حقته!
ده تومن شارژببازی!
تو که سر خالت شرط میبندی!
(16-03-2014، 20:12)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضام خوبه؟حیف کوچیکـــه .. :/

اگه بزرگ بود عالی میشد ^__^

|:
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(16-03-2014، 20:12)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون من راست میگی ؟!

رکی بود !؟

اشتباه نمیکنــی ؟
غزل من بآت قهرم -_-

ســلــآم اهورآ ^_^
رآستــی دآشتیــم فرآر میکردیم ((:

(16-03-2014، 20:00)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كارآگاه عرفان:|
دقیــــــقــا |:

(16-03-2014، 20:02)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 19:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــن کــه گــفــتــم >_<
حــآلــا محروم نکن توضیح بدم -_-

(16-03-2014، 19:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 19:46)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بآوشه (:
ســلــآمــتـی (:
خوبــی؟ (:
چــه خــطــر؟ <:

ممنون((:
خطر چهارشنبه سوریAngel
میخوایم بترکونیم|:
مـــنــم می خوام بترکونم ^_^

با فشفشه؟-_-
بــآ هرچــی شد 0_0
حــتــی آدم |:
نـــــــــــامرد >_<!
فقط یه سئوال پرسیدم !
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، † αƖιєη †
رکی^__^
اره داشتیم با فراری من فرار میکردیمBig Grin
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(16-03-2014، 20:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاله اگه تو
توی رامسر زندگی نکنی من شرط رو میبازم:|
حقته که ببازی!
خنگول من فقط برا تعطیلات عید میرم رامسر!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان