امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بیست سوالی !!

شلنگ بدم بزنیم عزیزم؟؟؟

حتما اونجا داشتن حرف میزدن بعد باهم دعواشون میشه
بیست سوالی !! 9
❤ alone girl ❤
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
من که اونجا نبودم Big GrinBig Grin
حتما هر موقع دعواشون می شده پاتوق میکردن اونجا

A little thought can make all the difference
پاسخ
بابا یه حدس زدنی چیزی
تو اینترنت دنبالش گشتنی چیزی

یه ذره فکر کنید بابا
راهنمایی:به خاطر آبجو نبوده قضیه کودتا سیاسی بوده رفتن توی آبجو فروشی قرار گذاشتن که کودتا رو شروع کنن ولی سوالم اینه که چرا توی آبجو فروشی کودتا کردن؟چرا اونجا قرار گذاشتن؟

خیلی ساده است یه ذره فکر کنید که اگه توی آبجو فروشی کودتا نمی کردن کجا کودتا می کردن پس؟خب وجه مشترک جایی که میشه توش کودتا کرد چیه؟
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
اهان!!!!
احتمالا چون اون جا ادم های خلاف و بی عقل بوده می شده راحت ګولشون زد تا کودتا بکنن.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط در جستجوی حقیقت
(12-12-2011، 14:37)فرید_کامیاب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهان!!!!
احتمالا چون اون جا ادم های خلاف و بی عقل بوده می شده راحت ګولشون زد تا کودتا بکنن.

بابا کسی که توی آبجو فروشی نشسته که مسته و اینجور چیزا حالی اش نیس
یه ذره نزدیک شدی ولی قضیه اون نیست چون آدما رو از یه جای دیگه می آوردن

همین الان خودم بهش اشاره کردم
خودشم این آبجو فروشی توی مونیخ بود
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
حتما اون ابجو فروشیه بزرګ بوده توش کلی ادم بوده. هر جا که ادم بیشتر باشه راحت تر میشه کودتا کرد(یار جمع کرد)

پاسخ
(12-12-2011، 14:49)فرید_کامیاب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتما اون ابجو فروشیه بزرګ بوده توش کلی ادم بوده. هر جا که ادم بیشتر باشه راحت تر میشه کودتا کرد(یار جمع کرد)

فدای اون مخ فکر کننده اتHeart
دقیقا همینطوره چون اون زمان به مکانی احتیاج داشتند که قبل از کودتا هیتلر بتونه اونجا برای اعضا سخنرانی بکنه و اون سالن آبجو فروشی بزرگترین سالن توی مونیخ بود که البته هیتلر خودش توی کتاب نبرد من می نویسه هرچی آدم میومد توی سالن بازم سالن پر نمی شد

البته قابل ذکر این که هدف اصلی یار جمع کردن نبود چون حزب نازی به اندازه کافی عضو داشت ولی جایی لازم بود تا ان همه اعضای این حزب اونجا جمع بشن به خاطر همین سالن رو اجاره کردن بودن و قرار بود اون روز تا عصر به هیچ کس خدمات دهی نکنه و سالن رو تا عصر اجاره کرده بودن

فابل توجه اونایی که میگن قضیه مست بودن بوده : چند تا کمونیست اومده بودن اونجا درست توی صف اول نشسته بودند و چند شیشه آبجو تموم کردن و مست شدن و بعد هیتلر که از مخالفت با کمونیستها حرف می زد اونا عصبانی شدن و درگیری شد اما سرانجام نازی ها اونا رو خونین و مالین از سالن انداختن بیرون
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
آ آ آ آBig GrinBig Grin
به من میګن برادر سیاست.
خیلی جالب بود.(الان فهمیدم که این کودتا ای از رشته کودتا های مونیخ بوده)

پاسخ
 سپاس شده توسط در جستجوی حقیقت ، xx DEVIL xx
شاید برای دوستان این سوال پیش آید که چرا آنان در خیابان کودتا نکردند:

اولا که اون سالن مجهز به سیستم صوتی بود و اگر می خواستند توی خیابان کودتا کنند باید چند تا کامیون اجاره می کردند که کلی بلندگو با خودش حمل کند و چند ده متر سیم که کلی هزینه در بر داشت

ثانیا در آن صورت کمونیستها که دل خوشی از نازی ها نداشتند می توانستند در خیابان به آنان حمله کرده و سپس به کوچه ها و خیابانهای فرعی فرار کنند اما این امکان در سالن وجود نداشت

پلیس می توانست در طی سخنرانی هیتلر ،اعضای حزب را در خیابان دستگیر کند اما به دلیل نداشتن حکم نمی تواسنت آنان را درون سالن دستگیر کند و همینطور هم شد و پس از آنکه آنان در خیابانها به راهپیمایی پرداختند دستگیر شدند و شخص هیتلر به 5 سال زندان محکوم شد ولی بخشیده شده و به 9 ماه تقلیل یافت و او در زندان کتاب "نبرد من "را نوشت که سرآغاز به قدرت رسیدن او بود
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
تو انگار مشگل داري من ميگم يه چيزي كه همه بتونن توش شركت كنن اون وقت جناب عالي متلك ميندازي
در ضمن من از تاريخ متنفرم چون اول آخرش خيانت به همديگست
شماره ي پايه رونالدو رو نميدونم چيه مهندفرسكAngry
همیشه با خودم فکر میکنم برای سکوت هم معنی مثبت هست هم معنی منفی!

یه بار می گیم سکوت علامت رضاست ..

یه بارم میگیم جواب ابلهان خاموشی است ..
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 82 مهمان