امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(15-03-2014، 23:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آلـابـلـو=آی لـاو یـو
(:

زهـرا پ.خ دوره همینجا لینکشو بت میدم ایـن دو تـا فـن فـیـک رو پـیـدا کـردم نـمـیـدونـم راجب کـیـه!بـخـون بـعـدش بـهـم بـگـو چـجـوری بـود ببینم خـوب بود منم بخونم!

both of us دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.rodfile.com/4sm1zvds0jlr

minerva دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.rodfile.com/l4wchyc8aevm

ایـن حقیقت ساختگی هم قشنگه سری دوم هم داره!

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=a2bf805034462779d08b4fe698e5cbb9

آها!

منم آلابلو ^___-

اجی این دوتا اولیو نمیتونم دان کنم!

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(15-03-2014، 23:53)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتارم خشنگه ؟ ^__^

آری آری گــفـتگـوے آزاد 【89】 193
 سپاس شده توسط pink lady ، Shawty Girl
(15-03-2014، 23:55)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 23:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 23:52)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــــــــــــــوووووووووی!
دارم باهات حرف میزنم!
جوابمو بده!
خربزه مشهدی!

منو فرا خواندی?!
اوهوم!
بچه نفهم!
میگم خاله داری؟
میخوام خالت بشم!
گوجه فرنگی!
ن ندارم:/
باشه خاله تمشک!Big Grin
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، pink lady
(15-03-2014، 23:55)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 23:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 23:52)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم باهات حرف میزنم!
جوابمو بده!
خربزه مشهدی!

منو فرا خواندی?!
اوهوم!
بچه نفهم!
میگم خاله داری؟
میخوام خالت بشم!
گوجه فرنگی!
نخیر>_<
اهورا یه عمه داره وعمشو خیلی دوس دارع و کسه دیگعی رو دوس ندارع مگه نع اهورا؟!!
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【89】 193

سپاس شده توسط ~KiAηA~
(15-03-2014، 23:57)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـــآطی!
اواتارم مایی با سگشه ها!
بـلـی شـنـاخـتـم گفتی مایلی بزار ببینم خبر جدید ازش چیه
 سپاس شده توسط ~KiAηA~

دارم باهات حرف میزنم!
جوابمو بده!
خربزه مشهدی!

منو فرا خواندی?!
اوهوم!
بچه نفهم!
میگم خاله داری؟
میخوام خالت بشم!
گوجه فرنگی!
باشه خاله تمشک!Big Grin
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(15-03-2014، 23:56)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 23:54)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا میخوام واست زن بگیرم خودتو اماده کن-__-

من زن نمیخوام:|

(15-03-2014، 23:53)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتارم خشنگه ؟ ^__^
ارع!^__^

غلط میکنی -__-
^__^

گــفـتگـوے آزاد 【89】 193

(15-03-2014، 23:58)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم باهات حرف میزنم!
جوابمو بده!
خربزه مشهدی!

منو فرا خواندی?!
اوهوم!
بچه نفهم!
میگم خاله داری؟
میخوام خالت بشم!
گوجه فرنگی!
باشه خاله تمشک!Big Grin
اهم!
از این به بعد من که اومدم رو کار،حکومت نظامیه!
گوجه فرنگی!
برات یه زن سیبیل کلفت میگیرم!
داغونت کنه!
 سپاس شده توسط pink lady
(15-03-2014، 23:58)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم باهات حرف میزنم!
جوابمو بده!
خربزه مشهدی!

منو فرا خواندی?!
اوهوم!
بچه نفهم!
میگم خاله داری؟
میخوام خالت بشم!
گوجه فرنگی!
نخیر>_<
اهورا یه عمه داره وعمشو خیلی دوس دارع و کسه دیگعی رو دوس ندارع مگه نع اهورا؟!!

شما یه جایگاه دیگه ای دارین(:
 سپاس شده توسط pink lady ، ~KiAηA~
فاطی ؟ Sad

کلا بیخیالش شدم!

کامپیوتره ... نشون نمیده پی دی اف!

زدم پوکوندم کامپیوترمو بلدم نیستم درس کنم!

ویندوز سونو که نابود کردم الان ایکس پیه !

اون ایکس پیه هم که یه ذره کارایی داشت نمیدونم چیکارش کردم نابود شد!

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان