امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(15-03-2014، 15:56)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 15:54)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 15:49)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 15:45)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 15:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: !؟ ..

خو آرع خودمم چیکا داری رخی |: !؟
کــآر خـآصـی ندآرم |:
فـقــط چــن روز بــود کــه تـورو تو گفتگو نــیــده بــودم |:
آیســآن (:
از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایــــن صفحــه تـآ 10 صـحـفـه جـلو تــر بـخــونــیــد یــعنــی تــآ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایــــن
خــــدآیـی از خــنــده جـــــر مــی خــوریــد گــفـتگـوے آزاد 【89】 114
مخصوصا ارسآل هآی ایمان و _______ :|  و~ No Name ~ و عرفان گــفـتگـوے آزاد 【89】 114
باشه بابا.....
باشه |:
من بآبآت نیستم بخدا |:
راس میگیAngel
فک کنم عمه ام هستی:|
مـــــــن شــِــت بخورم >_<
من خــآلــَـــتـَــم |:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
آگهی
(15-03-2014، 15:56)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 15:53).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 15:50)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 15:46).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 15:45)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووووووووووم؟؟؟؟؟
چی شدع؟؟؟؟؟
عاشخ شدی؟
!♥♥♥♥!
اوهوم...

نگوووووووووووو
رها من حوصله خاستگاری ندارما!
حالا طرف کی هس؟؟؟؟؟؟
هیچی دیگع!!!
همینم موندع برم خاستگاریع!!!یعنی تو رو بفرستم بریع!!!
نمیگم....
ای سبــــــــــــــــــــــــــــــک
ینی میخوساتی خودت تنهایی بری؟؟؟؟؟؟؟؟
اصن ازت توقع نداشتم!
آدرسشو تو پ.خ بدع!
بدووووووووو
اول زنگ بزنم به ننش ، صحبتای اولیه رو بکنیم بعد دیخه!
هولیااااااااااااااااااااا

(15-03-2014، 15:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی رها جونم(;

خواهش میکنع!
^_^
نع باباع الاخ...یعنی من این طوریم؟!
به به

بیخیال میشم....
گور....××××!!!‌اااااااااه
 سپاس شده توسط Thyme
(15-03-2014، 15:55)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیســـآن اسم جدید آهنــگ سـوگــنــد چیــع؟ (:
تیــک تــآک گـوش مـی دی؟ {:

Leben Leben ..

آرع ولی نتونستم آهنگ جدیدشونو دانلـود کنم /: ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【89】 114
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، † αƖιєη †
(15-03-2014، 15:57)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 15:56)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 15:54)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 15:49)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 15:45)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کــآر خـآصـی ندآرم |:
فـقــط چــن روز بــود کــه تـورو تو گفتگو نــیــده بــودم |:
آیســآن (:
از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایــــن صفحــه تـآ 10 صـحـفـه جـلو تــر بـخــونــیــد یــعنــی تــآ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایــــن
خــــدآیـی از خــنــده جـــــر مــی خــوریــد گــفـتگـوے آزاد 【89】 114
مخصوصا ارسآل هآی ایمان و _______ :|  و~ No Name ~ و عرفان گــفـتگـوے آزاد 【89】 114
باشه بابا.....
باشه |:
من بآبآت نیستم بخدا |:
راس میگیAngel
من خــآلــَـــتـَــم |:
فقط جمله اولتو قبول دارم4fvf

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(15-03-2014، 15:58).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 15:56)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 15:53).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 15:50)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 15:46).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم...

نگوووووووووووو
حالا طرف کی هس؟؟؟؟؟؟
هیچی دیگع!!!
نمیگم....
اصن ازت توقع نداشتم!
آدرسشو تو پ.خ بدع!
بدووووووووو

(15-03-2014، 15:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی رها جونم(;

خواهش میکنع!
^_^
به به

بیخیال میشم....
مرضیــــــــــــــــــــ نیگا
میگم عخشای جوونا همه کورع میگی نع؟
امروز عاشق ، فردا فارق!
دقت کردین دارم مث مامان بزرگا میرحفم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:301::4chs:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد 【89】 114
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(15-03-2014، 15:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 15:55)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Leben Leben ..

همونی کــه یــه خــورده ایــنــگــلیسی هم میخونه؟؟
آرع اسم آهنگ چدیدش مثبته اس (:
خعلی باحاله (:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(15-03-2014، 16:01)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 15:58).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگوووووووووووو
حالا طرف کی هس؟؟؟؟؟؟
هیچی دیگع!!!
نمیگم....
اصن ازت توقع نداشتم!
آدرسشو تو پ.خ بدع!
بدووووووووو

مرسی رها جونم(;

خواهش میکنع!
^_^
به به

بیخیال میشم....
مرضیــــــــــــــــــــ نیگا
میگم عخشای جوونا همه کورع میگی نع؟
امروز عاشق ، فردا فارق!
دقت کردین دارم مث مامان بزرگا میرحفم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:301::4chs:
هه×1
مامان بزرگ....

شوخی کردم...25r30...سرکاری....
 سپاس شده توسط Thyme
(15-03-2014، 16:01)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 15:57)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه بابا.....
باشه |:
من بآبآت نیستم بخدا |:
راس میگیAngel
من خــآلــَـــتـَــم |:
فقط جمله اولتو قبول دارم4fvf
تــو شـــِـــت خــوردی |:
245
خوب دوستان من از گشنگی در آستانه ی مرگ هستم!
برم یه چیزی بلونبونم!
بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــای همگی!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد 【89】 114
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ✘v!☻lent girl✘
(15-03-2014، 16:01)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 15:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Leben Leben ..

همونی کــه یــه خــورده ایــنــگــلیسی هم میخونه؟؟
آرع اسم آهنگ چدیدش مثبته اس (:
خعلی باحاله (:
همش اینگلیسیه |: درضمن آلمانی نع اینگلیسی -_- ..

واقعـا!؟ لینک دانلودشو نـداری؟! ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【89】 114
 سپاس شده توسط † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان