امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

10 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن)

همشون10 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 3 دخترا.قبول نیست محمدرضاگلزاربزاری همه میگن مردAngry
10 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 3

پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
آگهی
پسرا بیشتر مخ زنی میکننTongueTongueTongue
دوس دارم امشب داییم بیاد به خوابم
اقای شماره 6
تیم بارسلونا
بازی قایم باشک
زنا باهوش ترن
بیشتر خانوادمون پرسپولیسی ان
به جنبه ی خودم 17 میدم
نوشابه مشکی
فامیل دور و ببعی
بستنی شماره ی 3
ناخن شماره 3
نوشیدنی 2 و 3
تیم پرسپولیس
خواننده شماره 9 و13 و 16
به نفر قبلیم 10 رو میدم
ادامس 3 و 6
دوس دارم دوباره دختر باشم
مارک 1 و 3 و4
پاستیل شماره 2 و 3
اسم پسرا ارسلان
گوشی شماره 2 اپل
شخصیت کارتونی 3 و5
یهویی
جنیفر لوپز
کارتون شماره 2
طرفدار گرگه
به اخلاقم 16 میدمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
خواننده فقط کیتی پری هرکی چپ بهش نگاه کنه با خودم طرفهAngry
◘بعضــــــــــیا نابـَــــــــن◘
♥تو فاز لاوَنــ♥
•مهم نیــــــــــ ـ ـــس باو بذا بِخوابَن..
بعضیــــــام مث ما شبـــا تنهـــــــــــایی○○
◘واسه خودشــــــــون میــــخونن لالایـــــــــی..
بعضیــــــام خوردن شکستــــ عشقی♥
نَدارن دیگه هیچ حســــــــــــــی و عشقیٍ!!
مَــــــــــــــــــــن ☻
یــــــــــــــــــــه آدم تــــــــــــــخس♠
بــــــــا
 یه عالمــــــــه بُغـــــــض
 منو♦هیشکی؛هیچی؛اینـــــجا آدمـ نَکَــــــــرد
 مــــــَن بَـــــدَم؛پس اصــــــن با من نگرد♣
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
دخترا بیشتر مخ میزنن!هفتمی بیآد ب خوآبم♥البتهـــــــ مجبور شدم بگمــــــ
زنآ هم باهوش ترن هم میتونن با نقشه هاشون 100 تا مردو رو انگشتشون بچرخونن!و تیله رو دوش دالم♥پرسپولیس***********ریحانا♥
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
اولیین سوال:دخترا   دومی:تتلو  سومی:هفتمی باز قابل تحمله  چهرمی:زنها پنجمی:لی لی  ششمی:مادرید  هفتمی:سیاه(1)  هشتمی:19  نهمی:همه پرسپولیسیم  دهمی:1  یازدهمی:2و7  دوازدهمی:2  سیزدهمی:5بار  چهردهمی:1و3  پونزدهمی:1-5-9-16  شونزدهمی:پرسپولیس  هفدهمی:خرسی  هجدهمی:12  نوزدهمی:7  بیستمی:2  بیستویکمی:شروین-نوا   بیستودومی:3  بیستوسومی:1و2  بیستوچهارمی:هیچکدوم  بیستوپنجمی:1-2-4-9-10  بیستوششمی2 بیستو هفتمی:2  بیستو هشتمی:12  پوفففففففففففففف وای تموم شدمرسی باحال بودSmileSmileSmile
:10 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 310 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 3 vb
امشب به قصه دل من گوش میدهی

فردا مرا چو قصه فراموش میکنی
SadSad
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
استقلال
همشون پرسپولیس هستن بجز من
بستنی دومی
ابمیوه ی دومی
به اخلاقم 20 میدم
Heart I'm a sentimental girl Heart
پاسخ
تو تیم ها بارسلونا

3نفر استقلالی
دونفر پرسپولیسی
تو بستنی ها شماره پنج
تو نوشیدنی هم شماره پنج
تو هنرمند ها هم شماره 4

به جنبه خودم 20
به اخلاقمم 17
خخخخ
[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
10 تا سوال از دختر و پسرا ( ایندفعه هر دوتا جواب بدن) 3 [/img]
پاسخ
تو خونواده مون یکی استقلالی و2نفر پرسپولیس
بستنی :سومی
آبمیوه :پنجمی
پاسخ
بارســـــا

جنبه=====>20

همه اســــتقلالـــی
بستــنیا 3

آب میوه ها:1 و4 و 5
طرفــــدار هیچکــــدوم...!
پاسخ
 سپاس شده توسط آراگل
تیم بارسا

جنبه18

ابمیوه 5

بستنی3

2اسی 0پرپولیسی
مــــــــــــــــــــــــخـــــــــــوامـــــــــــــــ بـــــــــــــــــــــرمــــــــــــــــــــــــ
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  جواب حرف ناشناس
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
Rainbow مشاعره بااسم دختر یا پسر
  قبل از اینکه بمیرم دوست دارم.....؟؟؟ بیا تو جواب بده
  سوال نفر قبلیتو فقط با یه سوال جواب بده...
  نصیحتی واسه دختر خانوما
  دوست داری با چی بیوفتی به جون نفر قبلیت ؟! سوال تصویری
  پسری که برای دختر شارژمیگیره..............
  همه فلش خوریا جواب بدن
Clocket سوال کلیدی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان