07-07-2012، 16:58
عشق یعنی : به سادگی دست کسی را می گیری و به سختی هرگز رهایش نمی کنی !
|
عشق یعنی...... |
||||||||||||||||||||||||||||||||
07-07-2012، 16:58
عشق یعنی : به سادگی دست کسی را می گیری و به سختی هرگز رهایش نمی کنی !
07-07-2012، 18:23
عشق یه کلمه ی پوچه همین...پوچ....!
08-07-2012، 14:15
عشق یعنی تفسیر کردن همه ی زیبایی ها بر معشوقه ات
11-07-2012، 9:22
عشق نمي پرسه تو کي هستي؟
فقط ميگه: تو ماله مني عشق نمي پرسه اهل کجايي؟ فقط ميگه: توي قلب من زندگي مي کنی عشق نمي پرسه چه کار مي کني؟ فقط ميگه: باعث مي شي قلب من به ضربان بيفته عشق نمي پرسه چرا دور هستي؟ فقط ميگه: هميشه با مني عشق نمي پرسه دوستم داري؟ فقط ميگه: دوستت دارم
11-07-2012، 9:39
عشق یعنی شب نخفتن تا سحر عشق یعنی سر به دار اویختن عشق یعنی اشک حسرت ریختن .
11-07-2012، 10:50
به سلامتی اونی که تو خیالمونه اما بیخیالمونه ! به سلامتی پسر عاشقی که تا یه دختر خوشگل میبینه سرشو میندازه پایین و میگه اگه آخرشم باشی بازم انگشت کوچیکه ی عشقم نمیشی! به سلامتی دختر عاشقی که زیر بارون خیس میشه ولی عشقشو با هیچ ماشینی عوض نمیکنه! به سلامتی اونی که دوسش داری اما دیگه مال تو نیست! به سلامتی فراموش نشده هایی که فراموشمون کردند
11-07-2012، 10:55
[size=large]عشق ان نیست که کنارش باشی، عشق ان است که به یادش باشی...
11-07-2012، 11:02
به یه روایت میگن عشق از کلمه ئششک ترکی گرفته شده!!!
و معنی واقعیش خریت محضه
11-07-2012، 18:09
عشق یعنی با جهان بیگانگی عشق یعنی شب نخفتن تا سحر
عشق یعنی سجده ها با چشم تر عشق یعنی سر به دار آویختن عشق یعنی اشک حسرت ریختن عشق یعنی در جهان رسوا شدن عشق یعنی مست و بی پروا شدن عشق یعنی سوختن یا ساختن عشق یعنی زندگی را باختن عشق یعنی انتظار و انتظار عشق یعنی هرچه بینی عکس یار عشق یعنی دیده بر در دوختن عشق عشق یعنی لحظه های التهاب یعنی در فراقش سوختن عشق یعنی لحظه های ناب ناب عشق یعنی سوز نی ، آه شبان عشق عشق یعنی شاعری دل سوخته عشق یعنی آتشی افروخته عشق یعنی با گلی گفتن سخن عشق یعنی خون لاله بر چمن عشق یعنی شعله بر خرمن زدن عشق یعنی رسم دل بر هم زدن عشق یعنی یک تیمّم، یک نماز عشق عشق یعنی با پرستو پر زدن یعنی عالمی راز و نیاز عشق یعنی آب بر آذر زدن عشق یعنی چو*احسان پا به راه عشق یعنی همچو یوسف قعر چاه عشق یعنی بیستون کندن به دست عشق یعنی زاهد اما بُـت پرست عشق یعنی همچو من شیدا شدن عشق یعنی قطره و دریا شدن عشق یعنی یک شقایق غرق خون عشق یعنی درد و محنت در درون عشق یعنی یک تبلور یک سرود عشق یعنی یک سلام و یک درود یعنی معنی رنگین کمان
11-07-2012، 18:19
عــشــق یعنی سیلی محکمی
که دلش را درد اورد! عــشــق یعنی! به یاد او همیشه گریه کنی! عشق یعنی در تنهایی با خودت سخن بگویی...
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|