امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 4.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【86】

نه من اهــــل خاله بازی نیستم |:
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Mohammad 77 ، இFATEMEHஇ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
آگهی
من ميرم باي ^.^
باباي
دافظ
خدافص
خدافظ
گمشم ديگه ا=
گــفـتگـوے آزاد 【86】 12
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، First Star ، இFATEMEHஇ ، † αƖιєη †
(04-03-2014، 18:36)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 18:31)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 18:28)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 18:25)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راسي فاطمه يادم اومد
من نوه ميخواستم نوم چي شد -______-

هـــووم |:

امیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر |: بچــم میشـــی ؟؟ |:

پیلیــز ...

من من |:
اگه اون نشد من بشم؟ -__-

بــآشه عــزیزم .. مــآمــآنی .. ایــن نوتــه !!

مامانی^_^
موناع مامان بزرگمه0_0 !!!
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(04-03-2014، 18:35)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 18:30)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 18:26)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 18:24)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 18:21)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الـســلآم علیکم و رحمت الله !!! |:
حوبیع؟ |:
بگم امروز هم برای سومین روز متوالی از مدرسه اخراج شدم باور میکنی ؟ |:
|||||||||||||||||:
|||:
برآی چی؟ |:
من تو کل مدرسه فقط 4 بــآر اخراج شدم |:
2 روز پیش انداختن بمبک تو جیب دبیر زبان !!!! دیروز هم برای دانلود فیلم **** تو مدرسه !!! امروز هم واسه انداختن تیکه به اخوند !! |: |:
فیلــــــــــــــم س*پ*؟؟؟؟ 0_0
من یه بــآر برای این که 4 بار گوشی تو مدرسه |:
بردآشتن ابرو -_-
کرم ریختن به معلم از نوع +18 |:
در رفتن از مدرسه |:
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
محمد^_^

(04-03-2014، 18:32)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 18:31)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 18:28)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر بهتر شدیO_o
اره |:
نه |:
نمیدونم |:

اين كلآ يه چيزي زده ا=
وللش كنين الان ميزنه لت وپارمون ميكنه ))=
تو که نمیدونی چش شده-_-
حق هم داره اینجوری باشه
(04-03-2014، 18:36)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من اهــــل خاله بازی نیستم |:
...!خاله بازی؟؟؟
خوب اومدی-_-
گــفـتگـوے آزاد 【86】 12
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Mr.Robot
کی پول بازی می کنه دستاش بالا بره آپدیتش کنه
(04-03-2014، 18:37)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ميرم باي ^.^
باباي
دافظ
خدافص
خدافظ
گمشم ديگه ا=

بشیــن سره جــآت |:|:|:
|:
(04-03-2014، 18:38)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 18:35)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 18:30)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 18:26)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 18:24)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوبیع؟ |:
بگم امروز هم برای سومین روز متوالی از مدرسه اخراج شدم باور میکنی ؟ |:
|||||||||||||||||:
|||:
برآی چی؟ |:
من تو کل مدرسه فقط 4 بــآر اخراج شدم |:
2 روز پیش انداختن بمبک تو جیب دبیر زبان !!!! دیروز هم برای دانلود فیلم **** تو مدرسه !!! امروز هم واسه انداختن تیکه به اخوند !! |: |:
فیلــــــــــــــم س*پ*؟؟؟؟ 0_0
من یه بــآر برای این که 4 بار گوشی تو مدرسه |:
بردآشتن ابرو -_-
کرم ریختن به معلم از نوع +18 |:
در رفتن از مدرسه |:
اره (;
+18 گفتی یاده یه چیزی افتادم |: پایین کشیدن شال معلم زبان جلوی 6 تا معلم اقا چون میخواستم از اون جا بیام بیرون . از معلم هم بدم میومد گفتم یه عقده خالی کنم |: و در نتیجه تمام معلما 5 دقیقه دنبالم کردن ^_^
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، † αƖιєη †
(04-03-2014، 18:38)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 18:36)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 18:31)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 18:28)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 18:25)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راسي فاطمه يادم اومد
من نوه ميخواستم نوم چي شد -______-

هـــووم |:

امیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر |: بچــم میشـــی ؟؟ |:

پیلیــز ...

من من |:
اگه اون نشد من بشم؟ -__-

بــآشه عــزیزم .. مــآمــآنی .. ایــن نوتــه !!

مامانی^_^
موناع مامان بزرگمه0_0 !!!

آره دخملــم (:
|:
هنرای همتون تو مدرسه چیه ما با معلمامون فیلم +۱۸ میشینیم پا مامپیوتر نگا می کنیم
تازشم همیشه فندک و چاقو و....از این جور چیزا پیشه مونه فردا عکسش رو تو حیاط مدرسه می گیرم می ذارم تا ببینین
 سپاس شده توسط Mr.Robot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان