امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دوستداری با نفر قبلیت.........؟

(01-03-2014، 8:33)نازنین* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 8:31)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شناگر خوبی هستم:cool:

مرسی که گفتی دستوپاتو میبندمIdea
مگه میخوای دست و پاهامو ببندی؟Sad
پاسخ
آگهی
(01-03-2014، 8:35)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 8:33)نازنین* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 8:31)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره دیگه وگرنه که غرق نمیشی من به هدفم نمیرسم Big Grin
Sami_tzd
پاسخ
(01-03-2014، 8:36)نازنین* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 8:35)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبخت شدمConfused
منم باید برات زیرپا میگرفتم با صورت نقش زمین بشی
پاسخ
(01-03-2014، 8:39)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 8:36)نازنین* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبخت شدمConfused

فعلاکه نگرفتی خخخخخخخ بعدشم من بایه زیرپایی ازهدفم صرف نظر نمیکنم
Sami_tzd
پاسخ
(01-03-2014، 8:43)نازنین* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 8:39)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبخت شدمConfused

فعلاکه نگرفتی خخخخخخخ بعدشم من بایه زیرپایی ازهدفم صرف نظر نمیکنم
با پرتابی چی؟یا ضربه تیغه پا؟یا یه گدان محکم؟
پاسخ
نه باباتو؟میترسم اشتباهی به خودت بزنی پسرمBig Grin
Sami_tzd
پاسخ
(01-03-2014، 8:46)نازنین* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه باباتو؟میترسم اشتباهی به خودت بزنی پسرمBig Grin
نه آدم نمیتونه به خودش پرتابی بزنه 
یا گدان بزنه (تو امتحان بکن ببین میتونی با ساق پات به سفید رونت ضربه بزنی؟)
یا ببین میتونی با کف پات به قفسه سینه ات ضربه بزنی؟Smile
پاسخ
خب که چی ؟
فعلاکه دستوپات بستسBig Grin
Sami_tzd
پاسخ
(01-03-2014، 8:51)نازنین* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب که چی ؟
فعلاکه دستوپات بستسBig Grin
هرموقع خواستی بندازی تو نامه خصوصی بگو اشدمو بخونمcrying
پاسخ
سواد یادش بدم!اون اشهد برادر من نه اشهدConfused
دوستداری با نفر قبلیت.........؟ 143
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  اگه جادوگر بودی نفر قبلیت رو به چی تبدیل میکردی؟
  اگه نفر قبلیت بیفته تو بغلت چیکارش میکنی؟؟؟ نسخه2
  یه تیکه به نفر قبلیت بنداز
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  اگه نفر قبلیت پشت سرت بوق زد،چه عکس العملی نشون میدی؟نسخه1 111111
Rainbow اگه نفر قبلیت بخواد باهات برقصه ! چیکار میکنی؟
  اگه نفر قبلیت تو دستای تو بمیره چیکار می کنی؟!
Wink اگه بهفمی نفر قبلیت پشتت حرف زده چیکار میکنی؟
  کدوم شجاعتو از نفر قبلیت میگیری؟
  نظرت در مورد آواتار نفر قبلیت چیه؟خوشگله یا نه؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان