06-07-2012، 17:36
ارتش سرخ کاملا احیا شد
|
♀ جغرافیــــــای فلشخـــــــوری هــا ♀ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
06-07-2012، 17:36
ارتش سرخ کاملا احیا شد
این دیگه اخرشه
اتحاد الفها و انسان ها به خاطر این انقلاب به هم خورد انقلابی که هزاران سال است امید به شکل گیری دوباره اش داشتیم ارتش المان نازی با الف ها متحد شده وقصد حمله به شوروی را دارد بنده مارشال گودریان(اریوبرزن ) را به حمله دعوت میکنم سرهنگ اشتافنبرگ
مارشال وورشیلف با اینکه پیر هست ولی ارتش سرخ رو به حرکت می آره .ما بمب اتم داریم.
وبه پایتخت نازی های شرقی آتش می کنیم. حالا نازی ها زنده هستن خبر: مردم غربیون به خاطر ناجوانمردی کمونیست ها ضدشون شورش کردن,وورشیلف بیمار است وفرمانده شورشیان فارامیر است ,ورشیلف پیر بریا رو جانشین خود ومسئول جنگ وسرکوب شورشیان اعلام کرد بریا آدم قاتل وکثیفی است. وورشیلف مرد.اکنون جنگ بر سر قدرت است
06-07-2012، 17:58
نیروهای نازی با استقبال مردم روبرو هستند
لوفت وافه کارخانه های بمب سازی شما را بمباران کرد یاد کشته شدگان این جنگ بخیر بمب هسته ای پیشوا ادلف هیتلر اصرار به استفاده نکردن از این بمب را دارد
06-07-2012، 18:01
خبر: رژیم کمونیستی نابود شد,بریا به قلمرو صابریون یا سلطونیون فرار کرد تا گروه کمونیستی برای تجدید قوا بدست بیاورد.
فارامیر نقاط بسیاری از منطقه غربیون رابا کمک نازیها آزاد کرد اکنون فارامیر پادشاه است.
06-07-2012، 18:04
خدا مرگم نده سلطونیون افتادن جلوووو
پس فریدیون چی؟؟؟ سربازامون تنبل شدن اههههههههههههه
06-07-2012، 18:06
ژنرال عرفان بریا رو دستگیر کنید.خوش حالم که صلح برقرار شده وزنده هستید.
06-07-2012، 19:17
ما تونستیم بریا را در جنگل های سیبری پیدا کرده و به قتل برسانیم(طبق قوانین جنگی ایشان تیرباران شدند)
06-07-2012، 20:20
توپ تانک فشفشه تیم ما برنده میشههه....
توپ تانک فشفشه فریدیون برنده میشههه........... حیف امشب حال و حوصله ندارم و دارم میرم....!!!!!!
07-07-2012، 9:42
من
کمکتان میکنم وورشیلف
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|