امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

(27-02-2014، 20:21)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 20:20)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 20:17)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 20:15)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 20:12)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونوقت دوماد کیه؟-_-

مگـه هر عروسی باید داماد داشته باشـه؟!چونـ از موهاش خوشــم میاد بهش میگـــم تو عروسـه مایی!هاهاها!!یـه لحظه سکته کردی نـه؟!خوشـــم اومـد از خودمـ...!

Sad دیگه این کارو نکنSad
اگه واقعن راست بود من دیگه از نت خدافظی میکردم.
به خودم قول دادم که این کارو بکنم.
از کجا میدونی اون زن منهWink

میخوای باهاش حرفـ یزنـــم...بیاد اینجا ذوق زده شی!؟

دارمـ بهت میگــم 3سال راهنمایی با هــم بودیمـا.......تــآزه سال بعد هــم میرمـ مدرسشون!Angel

نت ندارع Sad
کی نتش وصل میشه؟
راسی نگفتی از کجا میدونی!!!

ببین مبحثو نمیگیری....میگــم 3سالـ با هـــم دوستیما جیکو پوکشو میدونـــم!!

نت داره...دیـه فلش نمیاد!
 سپاس شده توسط Albert wesker
آگهی
(27-02-2014، 20:22)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 20:20)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه رفتن

خواهر گرامی مدیر انجمن پزشکی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ღSnow Princessღ

یه سوال داشتم |:

بفرماییدkaffe2
چرا ادای فرید رو در میاری؟|:

مشکل من برای نویسندگی چیه که میگی کارنامت باید خوب باشه |:
نسخه جدید؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
(27-02-2014، 20:23)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــفـتگـوے آزاد 【84】 379

گوگل
یاهو مظلومه گناه داره Big Grin
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
(27-02-2014، 20:18)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از کی ایسان؟ ://
محمد شوخی کرد رکی،جدی نگیر خو..
سارا ^_^
از ممد ناراحت نیستم (:
از یه روانی ناراحتم -_-
ممد عذر خواهی کرد ^_^
جدو آبآدشو میآرم جلو چشاش ( روانیه ) -_-
الان آف شدع -_-

(27-02-2014، 20:17)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 20:14)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 20:13)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا فقد سارا و اسنو پرنسس تو چشام اشنان؟؟؟
قدیمیا رفتن؟؟ هه هه
سارا و پری |:
این روتون نظر کردع |:

واااااااااااای.....}

به من نگــو پـــری.....نـآمـه من پریـآ..هستش!!حالا اینا چون خیلـی دوس دارن بگن پری..گذاشتــم بگــم...با بقیه برخورد جدی میکنــم!
چش |:
ببخشید -_-
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
بچه ها یکی لیست آهنگ های جدیدی رو ک ترکوندن بنویسه
بقیه دانلود کنیم سپاس بدیم
من جدید ترین آهنگم مال 2013 Big Grin
ولی قدیمی ترین hotel california
1977
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
(27-02-2014، 20:24)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 20:21)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 20:20)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 20:17)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 20:15)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگـه هر عروسی باید داماد داشته باشـه؟!چونـ از موهاش خوشــم میاد بهش میگـــم تو عروسـه مایی!هاهاها!!یـه لحظه سکته کردی نـه؟!خوشـــم اومـد از خودمـ...!

Sad دیگه این کارو نکنSad
اگه واقعن راست بود من دیگه از نت خدافظی میکردم.
به خودم قول دادم که این کارو بکنم.
از کجا میدونی اون زن منهWink

میخوای باهاش حرفـ یزنـــم...بیاد اینجا ذوق زده شی!؟

دارمـ بهت میگــم 3سال راهنمایی با هــم بودیمـا.......تــآزه سال بعد هــم میرمـ مدرسشون!Angel

نت ندارع Sad
کی نتش وصل میشه؟
راسی نگفتی از کجا میدونی!!!

ببین مبحثو نمیگیری....میگــم 3سالـ با هـــم دوستیما جیکو پوکشو میدونـــم!!

نت داره...دیـه فلش نمیاد!

عاقا من فک میکردم خودش نمیدونه:|
یعنی خودش بت گفته؟
دقیقا بگو چی گف؟
خواهش میکنم.
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(27-02-2014، 20:22)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 20:19)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 20:16)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه سرم چیزی نشده...مگه چی گفتم؟
نه باوو -_-
بیخی -_-

نه بگو
بیا پ.خ -_-
ممدی ببخش دیر ج دادم،سرعت نداشتم..برو بخون پ.خ مو
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
هی.....

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان