امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

اون چيه كه لاي سينه رد ميشه........
روي رون كشيده ميشه.........
يهو ميره توووو قفل ميشههه.................................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
آفـّـريــن؛کمربند ايمني Big GrinBig GrinBig Grin

منحرفا دستا بالا
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Mohammad 77
آگهی
یکـــی با من حرفـ بزنـــهه+__+
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77 ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(27-02-2014، 18:43)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میکشمت-___-

چـرا؟! :| ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 345
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
کار خاصی ندارم آخه اینجا پری .. :/
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Mohammad 77 ، ღSηow Princessღ
(27-02-2014، 18:44)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـوبی؟! {: ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 345
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، ღSηow Princessღ
(27-02-2014، 18:44)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

)))))))))

!
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
(27-02-2014، 18:44)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:43)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میکشمت-___-

چـرا؟! :| ..
الاق>_<
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(27-02-2014، 18:44)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:42)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:40)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:39)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآمـ.....!{:
سلام:}
نفس بودی؟:}

نخیـــر...بنده غلط کنـــم....}

من فرشتـه بـودمـ^__^
نمیشناسمت0.0
معرفی کن-__-

مثلـآً من تورو میشناســـم؟!
عزیزمـ....یـه نگـا بـه تاریخ عضویت این پروفایل بکن....بعد اینجا بگو نمیشناسمت!:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=8085

هعـــی...ستـــی؟!
یارو میره توالت، زنش زنگ می زنه میگه كجایی؟ یارو میگه خونه بابات! زنش میگه همون جا یه چیزی بخور بیا من چیزی درست نكردم

سپاس نمیدید ها
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Mohammad 77
(27-02-2014، 18:42)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:40)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:35)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:33)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:31)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکــــی ...!

ممد ..!
جونم؟ (:

خوبی ؟ Big Grin
اواتارم چطوره ؟ــــ؟

ممد ^_^
عآرع [:
هوم ٭_٭
خوبع {:
چه خطرآ ؟

^ــــــــ^
سلافتی |:

ممد |:
چرا دپرسی ؟؟؟}:
چی شدع؟ o_O
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان