امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

(27-02-2014، 18:14)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:11)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـسـتـیـل♥_♥

خـیـلـی جیگره♥_♥

اووووووف♥_♥
ایشــــــــــــــــــــــــ!!!!!
اییش به احـمـت-__-

چیکار به شوور من داری؟>_<

بـسـتـیـل♥__♥
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~KiAηA~
آگهی
فاطی خر!!
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(27-02-2014، 18:16)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:14)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:13)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـــاقا منم تنهـــــآم ^____^
چه باحال (:

استخفرالله!!!!

روژی ^_____^
عشخم سلوم!
خوبی !!!!؟؟؟

ستی-___- خوبی؟؟؟
اخم نکن زشت میشی عخشول خوبی من خوبم:ا

حســ میکُنم تو ام اخمــ کردی آخه !:/

من؟ نع اخم نکردم دیوونع شدم دارم داغ میکنم>_<
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【84】 337

سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(27-02-2014، 18:14)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:13)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه باحال (:

استخفرالله!!!!

روژی ^_____^
عشخم سلوم!
خوبی !!!!؟؟؟

ستی-___- خوبی؟؟؟
ای مـتـقـلـب!Big Grin
 سپاس شده توسط pink lady ، † αƖιєη †
ندآد | :
اوف [:
بسی خوش حالم ٭_٭
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(27-02-2014، 18:16)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:12)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان^_^
سلام^_^

عشقـم ^_^ سلـآم {: .. !!
خوبی؟:}

تو خوبی؟! |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 337
گوشم درد میکنه -______-
دارم کر میشم؟ ،__________،
)))))):
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ

چه باحال (:

استخفرالله!!!!

روژی ^_____^
عشخم سلوم!
خوبی !!!!؟؟؟

ستی-___- خوبی؟؟؟
ارع:}
ت چطوری ؟^_^
 سپاس شده توسط pink lady
(27-02-2014، 18:17)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:16)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه باحال (:

استخفرالله!!!!

روژی ^_____^
عشخم سلوم!
خوبی !!!!؟؟؟

ستی-___- خوبی؟؟؟

حســ میکُنم تو ام اخمــ کردی آخه !:/

من؟ نع اخم نکردم دیوونع شدم دارم داغ میکنم>_<

چراع-___-؟
نه نه چراع 0__o?
هوووم؟
زود تند سریع چی شده؟؟:|

خوبی احمد؟؟:|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط pink lady
(27-02-2014، 18:18)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه باحال (:

استخفرالله!!!!

روژی ^_____^
عشخم سلوم!
خوبی !!!!؟؟؟

ستی-___- خوبی؟؟؟
ای مـتـقـلـب!Big Grin
لا لا لا:4chs::4chs::4chs:
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【84】 337

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان