امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

(27-02-2014، 13:33)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 13:31)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 13:27)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لنگی بابات ! Big Grin
من پرسپولیسم ! (:
ملینآ تو راحت بآش خجآلتم نکش ! Big Grin

اسمته (:
منم استقلالیم {:

به .....م ! Big Grin
تو که ندآری ! {:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
(27-02-2014، 13:34)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 13:30)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 13:29)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 13:25)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چشامو بستم شما راحت باشين Tongue:cool:
|:
|:
احمق کمربندت کو من اینو کبودش کنم؟ {:
اي بابا چرا امروز همه ميخوان منو بزنن ؟Tongue
من که نمیخوام بزنمت |:
میخوام با کمربند گلوتو خفه کنم {:
تا خون به مغزت نرسه بمیری |:
يه سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گلومو خفه ميكني يا خودمو ؟؟؟؟؟ Tongue خخخخخخخخ
سلام همگی bathtime

ازانسانها غمی به دل نگیرزیرا خود نیز غمگینند!

زیرابا آنکه تنهایند ولی از خود میگریزند!

زیرابه خود و به عشق خود و به حقیقت خود شک دارند.

پسدوستشان بدار حتی اگر دوستت نداشته باشند....
(27-02-2014، 13:35)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شآید آیسان آتن بآشع ! تو کلآسم آتنی آیسآنی ! ؟ خخخخخخخخخ Big Grin

|: هومممممم !! ..

آتن!؟ یـا آنتن!؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 283
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη †
(27-02-2014، 13:35)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 13:33)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 13:31)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 13:27)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لنگی بابات ! Big Grin
من پرسپولیسم ! (:

اسمته (:
منم استقلالیم {:

به .....م ! Big Grin
تو که ندآری ! {:
احم رضا خو..... است خخخ Big Grin
.
.
گــفـتگـوے آزاد 【84】 283
(27-02-2014، 13:35)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لنگی بابات ! Big Grin
من پرسپولیسم ! (:

اسمته (:
منم استقلالیم {:

به .....م ! Big Grin
تو که ندآری ! {:
اي بابا من نميدونم كي اينو نويسنده بخش مذهبي كرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصن يه وضعي ..........
 سپاس شده توسط along boy ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη †
ببینید !! خـودتون خـواستین :| !

صـآبـر گُف باشه بهشـون اخطـار میـدم !! {: ..
(27-02-2014، 13:37)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لنگی بابات ! Big Grin
من پرسپولیسم ! (:

اسمته (:
منم استقلالیم {:

به .....م ! Big Grin
تو که ندآری ! {:
احم رضا خو..... است خخخ Big Grin
.
.

من حرفی ندارم !
چون اونآی که منو دیدن میدونم چقد ریش دارم قدم هم چقد پس اون خودتی حسآم خآن ! Big Grin
مگه نع آیسان ! ؟ Tongue
گــفـتگـوے آزاد 【84】 283
(27-02-2014، 13:38)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حرفی ندارم !
چون اونآی که منو دیدن میدونم چقد ریش دارم قدم هم چقد پس اون خودتی حسآم خآن ! Big Grin
مگه نع آیسان ! ؟ Tongue

نـعع |: .. !!
(27-02-2014، 13:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببینید !! خـودتون خـواستین :| !

صـآبـر گُف باشه بهشـون اخطـار میـدم !! {: ..

به جآن مآدرم بهم اخطار بده نع من نع تو ! -__-
گــفـتگـوے آزاد 【84】 283
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان