امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

(24-02-2014، 17:48)مائده65 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاممممممممممم

کره خر زیبایم بیا بغلمgrou
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
آگهی
(24-02-2014، 17:50)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 17:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیـرم |: !! نظـرم عـوض شُـد -_-

سلـآم {: !
سلام (:
بـــَــــ ^_^
آیسی خوبیع؟ |:

|: هـه !!

تـو خـوبی؟! {:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 44
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
سلام-___^
سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج

هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ

حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين

(24-02-2014، 17:51)مائده65 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 17:50)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و اکنون
رونمایی از آواتار معروفم Big Grin
به بهBig Grin

خواهش می کنم
استدعا دارم Big GrinBig Grin
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
(24-02-2014، 17:51)مائده65 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 17:50)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و اکنون
به بهBig Grin

هوووویی نیکی

مگه من عمتم؟
بگو مادمازل نیکیTongue

و اکنون

اه
بازم اینDodgy
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
یه روز انقدرخودمو کشتم تا تونستم بالاخره ارسالامو 110 تا ببرم بالا -_-
بعد اون موقع هلن با 120 تا ارسال برترین ارسال کننده روز شد |:
من دیگه غلط بکنم تا 10 روز بیشتر از 50 تا ارسال کنم >_<
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
سلام به همه دوستان خوف ^_-_^
سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج

هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ

حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين

(24-02-2014، 17:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 17:50)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 17:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیـرم |: !! نظـرم عـوض شُـد -_-

سلـآم {: !
سلام (:
بـــَــــ ^_^
آیسی خوبیع؟ |:

|: هـه !!

تـو خـوبی؟! {:
نــــــــــــــع |:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(24-02-2014، 17:53)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و اکنون
به بهBig Grin

هوووویی نیکی

مگه من عمتم؟
بگو مادمازل نیکیTongue

و اکنون

اه
بازم اینDodgy

چقدر بدم میاد اه اه اه Tongue
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
(24-02-2014، 17:56)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 17:53)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و اکنون
به بهBig Grin

هوووویی نیکی

مگه من عمتم؟
بگو مادمازل نیکیTongue

و اکنون

اه
بازم اینDodgy

چقدر بدم میاد اه اه اه Tongue

DodgyDodgyDodgy
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 58 مهمان