امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

غزل صداش رو در نیار!
من فیس دارم

پسرم^_^
گــفـتگـوے آزاد 【82】 342

سلی چی میگی
گفتم طرف  پسرم نیا وگرنه اوضات میشه
گــفـتگـوے آزاد 【82】 342
گــفـتگـوے آزاد 【82】 342
 سپاس شده توسط 30Ḱᗩᔕ ، ♥h@di$♥
آگهی
(21-02-2014، 15:18)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 15:13)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 15:05)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 15:00)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 14:47)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غلط میکنی کاری به کار پسرم داشته باشی-_-
میزنم شتکت میکنم حالیم نی ها!
من رو پسرم حساسم!
تک پسره>____<
رات رو بکش و برو9و9و9و9و9و9و9و9و9
خواهر زاده ی بد-_-

مامان جونم دوست دارم ! ^_________________________________________^
گــفـتگـوے آزاد 【82】 342
!!!
(21-02-2014، 15:02)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 14:57)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوفت-__-
دور و ور پسر من نمیپلکی

...
خالللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللله 
چرا اخه
پسرخاله تو یه چی بگوDodgy
پسر من با تو حرفی نداره
گــفـتگـوے آزاد 【82】 342

!!!

اوره ! ^_^

(21-02-2014، 15:07)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 15:00)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 14:47)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رو پسرم حساسم!
تک پسره>____<
خواهر زاده ی بد-_-

من تورو خفه میکنمممممممممممممممممممممممممممممممAngry

جرعت داری بیا جلو ... Confuseds32:
میاماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig Grin

بدو بیا مشتم رو آماده کردم بزنم تو دهنت بره توی حلقت دهنت آسفالت شه ... ! Tongue
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
من فيسفوكو دارم ايدي ندارم -_______-
گــفـتگـوے آزاد 【82】 342
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Mr.Robot ، ♥h@di$♥
(21-02-2014، 15:18)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 15:14)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 15:10)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 15:01)lolipop.kora نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 14:57)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوفت-__-
دور و ور پسر من نمیپلکی

...
اوصولا پسر شما کیستن/؟!؟!؟!؟!

منم ! ^_^

(21-02-2014، 15:02)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوفت-__-
دور و ور پسر من نمیپلکی

...
چرا اخه

خوبت می کنه ! >_<
مامان بزنش دیشب با من دعوا می کرد ! crying

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگر خداوند را دوست می دارید و به حضرت زینب ایمان دارید بیایید !
بچه ننه از سنت خجالت بکش بگم مامانم بیادBig Grin

بگو بیاد ! Big Grin
مامان من قوی تره ! Tongue

(21-02-2014، 15:15)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهراوه ^_^
امیر رضـاع ^_^
فیس فـوک دارید ؟؟؟ Big Grin

من ندارم ! cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
p336
من با فیس مـامـانم میرم
(21-02-2014، 15:18)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 15:14)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 15:10)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 15:01)lolipop.kora نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوفت-__-
دور و ور پسر من نمیپلکی

...
اوصولا پسر شما کیستن/؟!؟!؟!؟!

منم ! ^_^

کوفت-__-
دور و ور پسر من نمیپلکی

...
چرا اخه

خوبت می کنه ! >_<
مامان بزنش دیشب با من دعوا می کرد ! crying

اگر خداوند را دوست می دارید و به حضرت زینب ایمان دارید بیایید !
بچه ننه از سنت خجالت بکش بگم مامانم بیادBig Grin

بگو بیاد ! Big Grin
مامان من قوی تره ! Tongue

(21-02-2014، 15:15)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهراوه ^_^
امیر رضـاع ^_^
فیس فـوک دارید ؟؟؟ Big Grin

من ندارم ! cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
p336
فدات پسری^______________^
راس میگه من تکواندو کارم
حالا جرئت داری بیا جلو
(21-02-2014، 15:18)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 15:13)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 15:05)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رو پسرم حساسم!
تک پسره>____<
خواهر زاده ی بد-_-

گــفـتگـوے آزاد 【82】 342
!!!

کوفت-__-
دور و ور پسر من نمیپلکی

...
چرا اخه
پسر من با تو حرفی نداره
گــفـتگـوے آزاد 【82】 342

!!!

اوره ! ^_^

(21-02-2014، 15:07)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رو پسرم حساسم!
تک پسره>____<
خواهر زاده ی بد-_-

من تورو خفه میکنمممممممممممممممممممممممممممممممAngry

جرعت داری بیا جلو ... Confuseds32:
میاماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig Grin
فاصله ی مجاز 2 کیلومتره
از دو کیلومتر نزدیک تر نیا-_-
گــفـتگـوے آزاد 【82】 342
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥
هعییییییییییی -_-
مونـاع ؟؟

عـاقـا چرا هر نظری میزنی بر میگرده به صفحـه اول ؟؟
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، MONA-GH
سلــام
گــفـتگـوے آزاد 【82】 342
بای همگی
کیـا درسـاشونو ننوشتـن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــَن Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
موناع
^_^

فاطی ایشالله قبول میشی^_^
گــفـتگـوے آزاد 【82】 342
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 81 مهمان