امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

خخخخخخخخ رونالدو الکی الکی پسرخاله دخترخاله در اومدیمBig GrinBig Grin
Hearti love youگــفـتگـوے آزاد 【82】 338
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، ♥h@di$♥
آگهی
یـه مـدیر پیدا شـه نخسه جدید بزنه صـلـوات|=
(21-02-2014، 14:47)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 14:37)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 14:30)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـنا 1234567890-= رفـتم ... پروفـآلـت قاطی کـرده ... رمزش خوب نبود طرف رمزو عوض کرد ...

اخه وقتی اسمت سلنا123456 واسه چی رمزو میزاری 123456  ???  بچه دو ساله هم بخواد باز کنه این عددو میزنه ...

توی اون سآیت که گفتی رفتم ولی نمیدونستم دنیـبال کی باید بگردم ....
amir0003اون هکیده بود باهوش
خو منم گفتم پروفایلمو--کن رمزمو تغییر بده دیگه

کریستین میکشمتAngryAngryBig Grin

غلط میکنی کاری به کار پسرم داشته باشی-_-
میزنم شتکت میکنم حالیم نی ها!
من رو پسرم حساسم!
تک پسره>____<
رات رو بکش و برو9و9و9و9و9و9و9و9و9
خواهر زاده ی بد-_-

مامان جونم دوست دارم ! ^_________________________________________^
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
ایول فاطی^_^
ریاضیتون کوجاس؟
گــفـتگـوے آزاد 【82】 338
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(21-02-2014، 14:57)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 14:52)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 14:47)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 14:37)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 14:30)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـنا 1234567890-= رفـتم ... پروفـآلـت قاطی کـرده ... رمزش خوب نبود طرف رمزو عوض کرد ...

اخه وقتی اسمت سلنا123456 واسه چی رمزو میزاری 123456  ???  بچه دو ساله هم بخواد باز کنه این عددو میزنه ...

من رو پسرم حساسم!
تک پسره>____<
خواهر زاده ی بد-_-
خاله مهراوه دلت میاد 
پسرخالمه خو میخوام بزنمشBig Grin
کوفت-__-
دور و ور پسر من نمیپلکی

...
اوصولا پسر شما کیستن/؟!؟!؟!؟!
نویسنده ها خوب جمعشون جمعه .. -_-
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(21-02-2014، 14:57)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 14:52)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رو پسرم حساسم!
تک پسره>____<
خواهر زاده ی بد-_-
خاله مهراوه دلت میاد 
پسرخالمه خو میخوام بزنمشBig Grin
کوفت-__-
دور و ور پسر من نمیپلکی

...
خالللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللله 
چرا اخه
پسرخاله تو یه چی بگوDodgy
Hearti love youگــفـتگـوے آزاد 【82】 338
cryingcryingcrying
(21-02-2014، 14:59)lolipop.kora نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 14:58)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـَ...
عاشق امضاتم Heart
قشنگـــ,؟؟؟

میخوآستَم عَوَضِش کُنَم......

گــفـتگـوے آزاد 【82】 338
دختری از خوزستانم که پزشکان از علاجم نا امید شدند.شبی خواب حضرت زینب ( س ) را دیدم در گلوم اب ریخت شفا پیدا کردم ازم خواست اینو به بیست نفر بگم. این پیام به دست کارمندی افتاد اتقاد نداشت کارشو از دست داد.مرد دیگری اعتقاد داشت 20 میلیون به دست اورد. به دست کس دیگری رسید عمل نکرد پسرشو را از دست داد.اگه به حضرت زینب اعتقاد داری این پیامو واسه 20 نفر بفرست............ 20 روز دیگه منتظر معجزه باش...
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 300 مهمان