امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

من میرم معتاد میشم اصن
Hearti love youگــفـتگـوے آزاد 【82】 262
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، !~IмДи~!
آگهی
(20-02-2014، 21:43)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:37)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:30)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پول؛ میخواستم برم پفک بخرم !! |:

سوال دیگه ای نی!؟ :|

من یه خیلی سوال دارم. همه رو میخوای بگم؟ TongueTongue

بفرما |:

اسم اون پسره چیه؟
اسم دوستت چیه؟
چی داری بهش میگی؟
نکنه بهش شماره دادی؟
چرا داره میخنده؟
چرا به اونطرف اشاره کردی؟!؟!؟!؟
پسره چند سالشه؟
خودت چند سالته؟ TongueTongue ( اینو حتما جواب بده )
چرا مانتو پوشیدی حالا!!؟!؟
مدرسه بودی؟!؟!؟!
بازم بگم..........؟؟

محمد
پانیز

بهش میگم برو گمشو اینقد رپانیز رو اذیت نکن |:

نع !! |:

داشتم ادا در میاوردم |:

گفتم برو |:

16 |:

15 |:

مدرسه بودم ؛ بعد مدرسه اس !! |:

نع بسه !! |:

ممنون
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، !~IмДи~!
خدافظ ! (:
گــفـتگـوے آزاد 【82】 262
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، The Darkest Light ، !~IмДи~! ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(20-02-2014، 21:43)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:42)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی-__-
ما برگشتیم!

آواتارت .. اُکــِیه .. !

ممنون!
اکیه?

OK is |:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(20-02-2014، 21:47)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میرم معتاد میشم اصن

چرا؟Huh
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
آیسانی!
بچه ها همگی بای!Smile
:bighug::493:
ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﺎﺵ !
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(20-02-2014، 21:50)anaki نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسانی!
بچه ها همگی بای!Smile

|:
 سپاس شده توسط xx_sina_xx ، Ƒαкє ѕмιƖє
(20-02-2014، 21:50)anaki نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسانی!
بچه ها همگی بای!Smile

خدافس خانومی {:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【82】 262
 سپاس شده توسط xx_sina_xx ، !~IмДи~!
به نسخه نیست به سروره. سرور خرابه
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
(20-02-2014، 21:49)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:43)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:42)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی-__-
ما برگشتیم!

آواتارت .. اُکــِیه .. !

ممنون!
اکیه?

OK is |:
او!یس
اواتار شما هم نات بد^_^
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 347 مهمان