امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

[size=large] هِـــــــــلـــوع ^ــ-
آگهی
(20-02-2014، 21:18)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حیف که می خوام برم مهمونی فردا کل کل منتظرتون هستم ! >_<

بای دشمن ها و دوستان ! ^_^

امیر سلام خوبی؟
(20-02-2014، 21:18)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/84480300818225595306.jpg
اینجا من داشتم ادا در میاوردم میگفتم محمد پاشو برو اعصاب پانیز رو خورد نکن |:

یهو دیدم پانیز داره عکس میگیره |:

پاهارو نیگا 180 درجه وا کردم |:
ازکی تاحالاتوایران میزارن زنابی حجابشن؟یکی دیگست.
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
ای خدا.........
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، HEART♥DEVIL ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ
(20-02-2014، 21:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:15)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیـسـان مـوهـات فـره؟؟

|: نع موهامو بافته بودم بعدش وا کرده بودم فر شده بود !!

(20-02-2014، 21:16)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:12)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:09)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:06)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد رضا بچه بودی جواب سلام میدادی :|

سلآم بر بآنوی اسلآم ! Big Grin

یله؟؟؟اسلام دیگه از کجا اومد؟؟:|
راستی fb داری؟؟؟

آرع الان فک کنم 300 تآ دوست دارم ! Big Grin

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload7.ir/imgs/2014-02/03907947453495902328.png
جیغ فاطی قیافه احمد بدون سانسور O_O
نـه بـاو این فک نکنم خودش باشه|:

کلی فتوشاپ رو صورتش خـالـی کرده

عـکـساش رو کـه دیدم تـوپـولـو بـود|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(20-02-2014، 21:21)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:18)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: تو فک کن یکی دیگس !!

واا |:

جلو مدرسمون تو میدونه |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【82】 257
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(20-02-2014، 21:16)AMIR FORES نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همگی
سلامBig Grin
Hearti love youگــفـتگـوے آزاد 【82】 257
(20-02-2014، 21:21)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو ببینی چی میگی؟؟؟؟
گــفـتگـوے آزاد 【82】 257
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(20-02-2014، 21:19)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:17)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـاطی دخترم(: وللش

آقآ رونالدو! اسمتون رو نمیدونم کوتاه بیاین دیه بزرگی

بـسـه همین الان -__-

باشه من هیچی نمیگم
رونالدو خان میترسم اخطار بگیرم وگرنه کم نیاوردم

مرسی
Heart
نیکی میدونی به کی حساسیت دارم به اونی که ادعاداره کریس رونالدوهست منم هری استایلزم.

(20-02-2014، 21:14)anaki نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ من و محمد {:

اینقدر سره این عکسه دعوا کردیم |:

تو اوج عصبانیت -__- برداشتن از من عکس گرفتن |:

البته داشتیم مسخره بازی در میاوردیم خخخ ^_^

اینجا تازه گیس موهامو وا کرده بودم |: !!

آیسانی واقعی خودتی ؟؟
من هنگم الآن!

|: اوهوم اون پسره دوست پسره دوستمه |:

چراع!؟ |:
[/quote]

چون اون پسره فوق العاده ریلکس داره تو اوج عصبانیت بهت میخنده!Smile
ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﺎﺵ !
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 356 مهمان