امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

(20-02-2014، 21:15)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیـسـان مـوهـات فـره؟؟

|: نع موهامو بافته بودم بعدش وا کرده بودم فر شده بود !!

(20-02-2014، 21:16)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:12)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:09)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:06)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد رضا بچه بودی جواب سلام میدادی :|

سلآم بر بآنوی اسلآم ! Big Grin

یله؟؟؟اسلام دیگه از کجا اومد؟؟:|
راستی fb داری؟؟؟

آرع الان فک کنم 300 تآ دوست دارم ! Big Grin

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload7.ir/imgs/2014-02/03907947453495902328.png
جیغ فاطی قیافه احمد بدون سانسور O_O
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【82】 256
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
آقایی که ادعاداری کریس رونالدویی تقصیرازتوئه بسه دیگه وانینویادت رفته؟Angry
خدآفظ ستآرع ! Tongue

اشتبآه شد این رفلکسو به فوتسآلیستآ میگن به من زیآد میگن ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【82】 256
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady
ایش ر*دم تو این گفتگو
عزت زیاد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【82】 256
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، HEART♥DEVIL
حیف که می خوام برم مهمونی فردا کل کل منتظرتون هستم ! >_<

بای دشمن ها و دوستان ! ^_^
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
http://www.8pic.ir/images/84480300818225595306.jpg
اینجا من داشتم ادا در میاوردم میگفتم محمد پاشو برو اعصاب پانیز رو خورد نکن |:

یهو دیدم پانیز داره عکس میگیره |:

پاهارو نیگا 180 درجه وا کردم |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【82】 256
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(20-02-2014، 21:17)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـاطی دخترم(: وللش

آقآ رونالدو! اسمتون رو نمیدونم کوتاه بیاین دیه بزرگی

بـسـه همین الان -__-

باشه من هیچی نمیگم
رونالدو خان میترسم اخطار بگیرم وگرنه کم نیاوردم

مرسی
Heart
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، ♥h@di$♥
(20-02-2014، 21:17)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـحـویـل نمیگرین|:

خدافث|:

نروcrying

امیر رضا تو هم خفه شو
گــفـتگـوے آزاد 【82】 256
(20-02-2014، 21:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:15)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیـسـان مـوهـات فـره؟؟

|: نع موهامو بافته بودم بعدش وا کرده بودم فر شده بود !!

(20-02-2014، 21:16)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:12)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:09)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:06)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد رضا بچه بودی جواب سلام میدادی :|

سلآم بر بآنوی اسلآم ! Big Grin

یله؟؟؟اسلام دیگه از کجا اومد؟؟:|
راستی fb داری؟؟؟

آرع الان فک کنم 300 تآ دوست دارم ! Big Grin

http://upload7.ir/imgs/2014-02/03907947453495902328.png
جیغ فاطی قیافه احمد بدون سانسور O_O

خوبه که معلوم نیستم ! Big Grin خخخخخخخخخخخخخخخخ
گــفـتگـوے آزاد 【82】 256
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(20-02-2014، 21:17)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـاطی دخترم(: وللش

آقآ رونالدو! اسمتون رو نمیدونم کوتاه بیاین دیه بزرگی

بـسـه همین الان -__-

اسمم امیر رضا است ... |:

(20-02-2014، 21:11)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کریستن جواب منو ندادی کم اوردیییییییییییییBig Grin

تو خیلی جوحویی بی خیال تو |:
کوچولو میشینی سرجات یا خودم بشونمت
Hearti love youگــفـتگـوے آزاد 【82】 256
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، ♥h@di$♥

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 37 مهمان