امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

(20-02-2014، 21:06)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ستآرع ! Tongue

علیک نخند ببند دهنتو بدم میاد خوبی؟

(20-02-2014، 21:07)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرعته جلو رفتنه گفگو بر سرعت نوره .. /\: !

سلآم ستی .. -_-

چی شدع ؟
هان؟
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【82】 253

سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(20-02-2014، 21:05)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:02)سارا65 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهوراسلطان یه دختری یایه زنی به اسم ماهی دوران آمده گویا ترکی-آلمانی است.

جان ننت تموم کن:ا
خخخخخخخ
Hearti love youگــفـتگـوے آزاد 【82】 253
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥
(20-02-2014، 21:03)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:02)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:00)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:57)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:55)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رونالدو خفه شو دیگه

سلام
فاطی جونم

خفه شم بیوه میشی ! >_<

شنا بلدم خفه نمی شم ! >_<

با من لج نکن هر کی لج کرده کم آورده ... |:

نترس تو خفه شی بیوه نمیشم کلی خوشحال میشم

دروغ نگو ... ! (:

از کجا میدونی

ای بابا ...

کم آوردی # نیکی نی نی # >_<

از نام کاربری قبلیت پیداست که نی نی هستی ! ^_^
Goodbye Flashkhor...
خخخ من و محمد {:

اینقدر سره این عکسه دعوا کردیم |:

تو اوج عصبانیت -__- برداشتن از من عکس گرفتن |:

البته داشتیم مسخره بازی در میاوردیم خخخ ^_^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/84480300818225595306.jpg

اینجا تازه گیس موهامو وا کرده بودم |: !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【82】 253
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، pink lady ، ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ ، سلنا65432
(20-02-2014، 21:07)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:02)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:00)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا عصبانیتت تو حلقم Big GrinBig Grin

من عصبانی نشدم!
شدی
ن نیستم!
از زیاده روی خوشم نمیاد...:/
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥
(20-02-2014، 21:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:03)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:01)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی انقد از این احمت استقبال نکنین!پررو میشه|:

فک کـنـم سـنـسـور دارع!داشتم با خـود فک میکردم این احـمـت چـقـد کم پیدا شـدع!

گفتم حتما مرده(: میخواستم جشن بگیرم(: ولی بعد عین گودزیلا ظاهر شد|:

چشم حسود کور ! Big Grin
حسودی نکن طرفدآر زیآد دارم ! Big Grin

خوبی مهسآ ! ؟ Wink

اییش-_-

اییییش-___-

ایییییش-__-

(20-02-2014، 21:05)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم :ا
سلام:ا

سـلـام(:

هوممم چتع>_<
^__^

گــفـتگـوے آزاد 【82】 253

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ♥h@di$♥ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، سلنا65432
فـاطی دخترم(: وللش

آقآ رونالدو! اسمتون رو نمیدونم کوتاه بیاین دیه بزرگی

بـسـه همین الان -__-
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥ ، Ƒαкє ѕмιƖє
کریستن جواب منو ندادی کم اوردیییییییییییییBig Grin
Hearti love youگــفـتگـوے آزاد 【82】 253
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥
(20-02-2014، 21:07)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:04)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:01)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:57)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:53)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام فاطی جووووووووووووووونBig Grin

سلام

(20-02-2014، 20:53)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

# نیکی نی نی #

Angry

وای ترسیدم نزدیک بود به خودم ج * ش کنم ! |:

ب*شور . کثا*ط . عو*ی

خوش حالم لجت در اومد کوچولو (:
نی نی
هنو  خیلی بچه ای و خیلی پفیوز

پفیوز باباته خودت هم پفیوز تر از بابات ... >_<

نذار جدی بشه ... >_<

Angry

پفیوز جدوآبادته
خودت جدیش کردی
خره
گــفـتگـوے آزاد 【82】 253
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥
(20-02-2014، 21:08)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:07)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:04)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:01)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:57)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

ب*شور . کثا*ط . عو*ی

نی نی

نذار جدی بشه ... >_<

Angry

جان بچتون بس کنین باوا...

همش تخصیر تو اون رفیق های مشنگته ... ! |:

(20-02-2014، 21:09)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:05)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:02)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسرم کل اندآختن عآقبت ندارع ! Big Grin
مگرنع قدیمیآ میدون هیچی حریف من نمیشه ! Tongue
تو به من رفتی ! Big Grin

اوره همه در کل کل با من کم میارن ! (:

بیا همشون دخترن آبرو هر چی ختره جلوی پسر ها بره ! ^_^
اِ اِ اینجوریاس
باشه ببینیم کی کم میاره

برو جوجو پسر 21 ساله در کل کل با من کم آورده حالاتو فسخل بچه واسه من شاخ شدی ! >_<

(20-02-2014، 21:09)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

ب*شور . کثا*ط . عو*ی

نی نی

نذار جدی بشه ... >_<

Angry

استاد بیخیالش شو!
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 91 مهمان